9 Aprilie 2019 publicat în Horoscop 2448 share-uri

În opinia noastră, acesta este topul celor mai de încredere bărbați ai horoscopului. Sunt acei bărbați pe care te poți baza, cărora nu le este frica de angajamente și care, odată ce au spus Da, se vor dedica total relatiei lor.

Bărbatul Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbații născuți în Zodia Cpricorn sunt fără îndoială, cei mai de încredere bărbați ai zodiacului. Dacă ai în viața ta un astfel de bărbat, ești foarte norocoasă. Un bărbat Capricorn se simte confortabil doar atunci când viața lui este perfect aliniată la sistemul de valori înalt pe care îl are. Este un om muncitor, ambițios, orientat spre a-și clădi o familie bazată pe iubire și respect reciproc. Îi definește sinceritatea și simțul răspunderii.

Are o mentalitate orientate spre evoluție și auto-perfecționare. În viața de cuplu este un om care își ține cuvântul și care nu se sperie de angajamente. De fapt, angajamentele și respectarea lor îi dau un sens în viață. Este temelia pe care își construiește absolut tot ceea ce întreprinde. Nu degeaba, acest om este de asemenea foarte apreciat printre colegi și prieteni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pentru o relație de lungă durată, trăsăturile de caracter ale Zodiei Capricorn îi recomandă pe acest bărbat ca fiind un om pe care te poți baza.

Bărbatul Rac (21 iunie – 22 iulie)

Pe bărbații Raci îi găsim de asemenea în topul celor mai de încredere bărbați ai horoscopului. Au un simț al răspunderii și o onestitate care cu greu poate fi egalată. Spre deosebire de cei din Capricorn, bărbații din Rac sunt mânați de sentimente puternice de iubire și capacitatea de a fi empatici. Practic, motto –ul lor este „nu face altuia ce ție nu-ți place”. De aceea vor alege tot timpul să fie onești, drepți și să își țină cuvântul față de toate persoanele pe care le iubesc, pentru că nu ar suporta să le vadă suferind din cauza lor.

Mai mult decât atât, bărbații Raci sunt foarte dispuși să înțeleagă și să își repare greșelile, dacă le-au săvârșit. Această disponibilitate pe care o au de a asculta perosoana pe care o iubesc îi face să fie foarte de încredere.

Te simți confortabil și în largul tău lângă un astfel de om care nu judecă și care te privește în totalitate, dincolo de apăranețe. Un bărbat Rac știe să încurajeze și să se implice emoțional în tot ceea ce este important pentru persoana de lângă el. Aceste calități îl recomnada ca partener exemplar. 

Bărbatul Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Bărbatul Berbec se poate lăuda cu un pragmatism desăvârșit. De aceea, el poate să își creeze o viață stabilă, solidă. Această calitate îl transformă într-un om în care poți avea încredre cu ușurință.

Atunci când decide că o persoană este cu adevărat cea pe care o caută, vă investi din toate punctele de vedere în această persoană, iar spiritul său pragmatic îl va face să își evalueze cu precizie această investiție emoțională. Va prefera oricând fidelitatea de dragul muncii pe care a depus-o pentru relația sa. Mai știe de asmeenea că stabilitatea în planul relației intime se traduce și în energie benefică penrtru a-și desfășura celelalte activități.

Un Berbec investește într-o relație precum într-o afacere, dar o face cu mare angajament și autenticitate. Este foarte onest în alegerile pe care le face, priveste iubirea cu pragmatism, dar nu va temeți, iubește autentic. Pentru el, persoana cu care își împarte viața este extrem de importantă, din toate punctele de vedere și nu va vrea să o dezamagească în vreun fel.

Foto homepage: By Champ008 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri