Toamna este aici, cu magia ei, copacii se îmbracă în straie care ne bucură privirile, în nuanțe de maro, galben și portocaliu. Ceața se revărsă pe străduțele din fiecare cartier pentru a ne da fiori plăcuți în fiecare dimineață.

Echinocțiul de Toamnă - Horoscop: SCORPION

Cei născuți în Zodia Scorpion vor trăi o perioadă intensă din punct de vedere romantic, regăsind dragostea, afecțiunea și senzualitatea pe care de multă vree le așteptau. Pentru cei născuți în Scorpion, ziua Echiinocțiului de Toamnă va fi una dedicată pasiunii, sentimentelor vibrante și entuziasmului.

În următoarea perioadă te vei conecta în moduri profunde și cu multă ușurință nu doar cu ceilalți, ci și cu propria-ți persoană. Este momentul candtrebuie să îți mulțumești sincer pentru tot ceea ce ai reușit până acum în viața ta. Echinocțiul de Toamnă te aduce mai aproape de menirea ta. În ziua echinocțiului Soarele intră în a 12-a casa astrologică a scorpionilor - Casa spiritualității, inițiind o perioadă magică și plină de pace interioară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: Pexels/ Matheus Bertelli

Echinocțiul de Toamnă - Horoscop: PEȘTI

Visurile tale sunt îți par din ce în ce mai tangibile. Echinocțiul de Toamnă te echipează cu energie și forță de muncă, dar mai ales cu o conexiune profundă la șinele tău autentic. În felul acesta știi care sunt următorii tăi pași. În felul acesta știi cu adevărat ce îți dorești de la viața ta și că ești gata să acționezi cu deterinare. Echinocțiul de Toamnă, dar și Energia lunii pline în Berbec din data de 24 septembrie vor avea o influență benefică asupra celor născuți sau celor cu ascendent în Zodia Pești.

Perspectiva ta asupra lumii încee să fie mult mai pozitivă, iar perspectiva asupra vieții tale, mult mai îndrăzneață. Va fi o perioadă când îți vei recăpăta curajul și încrederea în Univers, dar și în propriile forțe.

În ziua Echinocțiului, Universul îți va reaminti că ești mereu, mereu în siguranță și pe calea îndeplinirii dorințelor tale arzătoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri