Luna Nouă în Fecioară din data de 9 septembrie va împinge spre succes și noi perspective 6 dintre zodii. Află care sunt acestea.

Septembrie va fi o perioadă a noilor începuturi și va aduce multe schimbări pozitive pentru noi toți. În mod special, Luna Nouă în Fecioară din data de 9 septembrie va împinge spre succes și noi perspective 6 dintre zodii. Află care sunt acestea.

În data de 9 septembrie 2018 va avea loc o Lună Nouă, care din punct de vedere astrologic va afecta în mod pozitiv cu precădere 6 zodii. Cu toții vom beneficia de energiile pozitive ce se vor manifesta în perioada următoare, însă aceste 6 zodii sunt cele mai norocoase.

Gemeni - Horoscop Lună nouă

Luna Nouă din data de 9 septembrie va avea un impact benefic asupra celor născuți în zodia gemeni. Veți simți nevoia să vă îndreptați spre noi obiective și în același timp vă veți simți sprijiniți în alegerile și ideile pe care le aveți.

De asemenea, din punct de vedere astrologic, această lună nouă va avea o influență importantă asupra domeniului profesional. Vă simțiți curajoși, apreciați și energici.

Foto: Shutterstock

Rac - Horoscop Lună nouă

Cei născuți în Zodia Rac sunt impulsionați să se protejeze mai tare și să ia decizii care să fie în acord cu Spiritul lor Suprem.

Luna Nouă în Fecioară vă ajuta să conștientizați ceea ce nu va face bine în relație cu ceilalți oameni, de asemenea, va conferă puterea necesară ca să puneți limite sănătoase. Această atitudine va aduce un plus major la capitolul încredere de sine, acesta fiind principalul motor al reușitei, în viața oricărui om.

Fecioară - Horoscop Lună nouă

Energiile benefice pe care le aduce cu sine Luna Nouă își vor lăsa amprenta asupra vieții amoroase în ceea ce îi privește pe cei din Fecioară.

Acest moment astrologic pus chiar sub semnul vostru zodiacal va deschide de asemenea uși noi sub forma unor noi idei și a contactului cu persoane interesante ce vor să vă devină parteneri de proiecte sau afaceri. 

Foto homepage: Shutterstock/ Tongsai

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri