Luna Nouă în Fecioară din data de 9 septembrie va împinge spre succes și noi perspective 6 dintre zodii. Află care sunt acestea.

Săgetător -  Horoscop Lună nouă

Persoanele născute în Săgetător vor fi impulsionate să facă pași concreți către schimbările pe care și le doresc de multă vreme. Mulți dintre aceștia nu mai sunt satisfăcuți de locul în care se afla, pe diverse planuri ale vieții, fie că vorbim despre viața de cuplu sau cea profesională. Energiile pe care le aduce cu sine Luna Nouă în Fecioară va inspira și vă dau forța de a merge mai departe. De a merge încotro inimă și Spiritul vostru suprem își doresc să vă ducă.

Foto: Shutterstock/ Tekla Pototska

Vărsător - Horoscop Lună nouă

A fost o perioadă dificilă pentru cei născuți în Vărsător iar Luna nouă aduce cu sine mult așteptatul moment de eliberare din strânsoarea tensiunii pe care ați simțit-o.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Veți regăsi în sfârșit optimismul și puterea de a vă gândi la un viitor mai bun. Ba mai mult, veți găsi soluții și veți întreprinde pașii concreți în această direcție. Dar cel mai important, acest moment astrologic, va aduce multă Pace.

Pești - Horoscop Lună nouă

Luna Nouă din data de 9 septembrie îi inspiră pe cei din Zodia Pești să se îndrepte mai mult spre prieteni.  Conexiunea cu persoanele dragi vă poate ajuta să recăpătați avântul, forța de muncă și optimismul.

Profitați de această perioadă pentru a stabili conexiuni sigure și tandre. Conexiunea de valoare este esența vieții, iar cei din Pești primesc această revelație pentru a intra pe un făgaș cu adevărat favorabil lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri