Septembrie bate la ușă. Haideți să vedem ce ne rezervă astrele pentru prima lună de toamnă și care va fi energia noastră personală dominantă în această perioadă a culesului recoltelor.

Balanța – Horoscop septembrie  2018

Pentru persoanele născute în Balanță, luna septembrie 2018 va fi o perioadă dedicată odihnei. Va fi o perioadă bună din toate punctele de vedere, veți reuși să vă concentrați mai mult asupra propriei persoane, vă veți oferi momente de răsfăț și bună-dispoziție.

Această lună de odihnă vă va ajuta să vă reîncărcați bateriile pentru a putea să demarați proiectele toameni cu forțe proaspete.

Energia lunii septembrie pentru cei născuți în Balanță este: Calmul

Culoarea norocoasă: Roz

Foto: Shutterstock

Scorpion – Horoscop septembrie 2018

Horoscopul lunii septembrie pentru persoanele născute în luna Septembrie anunță o perioadă de confuzie și conflict interior.

În următoarea  perioadă va trebui să vă conștientizați emoțiile puternice,  va trebui să luați decizii bazate pe cine sunteți cu adevărat și nu în baza așteptărilor pe care ceilalți le proiectează asupra voastră. Acest proces nu este deloc ușor, poate fi chiar dureros. Important este să realizați cât este de important să vă luați viața în propriile mâini.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Energia lunii septembrie pentru cei născuți în Scorpion este: Puterea interioară.

Culoarea norocoasă: Turcoaz.

Săgetător – Horoscop septembrie 2018

Pentru persoanele născute în zodia Săgetător, luna septembrie 2018 va fi o perioadă importantă de auto-chestionare. Vă veți gândi la ceea ce este important pentru voi și veți simți nevoia să răspundeți în sfârșit la chemarea de a merge în călătorii mult visate.
Luna septembrie 2018 va fi pus asub semnul dorinței de a călători și de a face noi descoperiri. Va fi perioada când veți îndrăzni să visați din nou.

Energia lunii septembrie pentru cei născuți în Săgetător este: Dorința.

Culoarea norocoasă:  Purpuriu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri