28 August 2018 publicat în Horoscop 291 share-uri

Care semne ale zodiacului împărtășesc cea mai strălucitoare chimie?

Conform Astrologiei,  zodia în care ne-am născut definește personalitatea noastră cât și compatibilitatea ideală pe care o putem stabili cu co altă persoană. Care semne ale zodiacului împărtășesc cea mai strălucitoare chimie?

Horoscop - Compatibilitate zodii

1.    Balanță + Scorpion

Și Balanța și Scorpionul sunt zodii foarte pasionale. Persoanele care formează astfel de cupluri au o chimie uimitoare și în plan amical cât și în plan romantic. Balanțele au o nevoie de a fi dorite, iar Scorpionii se pricep să ofere la intensitatea pe care și-o doresc Balanțele. Scorpionii au nevoie de sprijin emoțional iar Balanțele sunt cele mai talentate la a oferi consiliere.

Foto: Shutterstock/ Allexxandar

În acest mod, ambii parteneri își îndeplinesc nevoile într-un mod armonios.
Balanțele și Scorpionii par să aibă interese diferite și personalități didferite, dar se completează dincolo de aparențe, acolo unde există substanță. Se completează unul pe celalt și știu să se înțeleagă unul pe celalt. În acest cuplu ei găsesc chimia și liniștea pe care nu ar putea-o găsi în altă parte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri