16 Mai 2018 publicat în Horoscop 13 share-uri

Uranus a intrat în data de 15 mai 2018 în Zodia Taur și va sta aici pentru următorii 8 ani, aducând schimbări importante și fascinante în viețile tuturor.

Zodia Taur este o zodie caracterizată de coerentă și dorință de stabilitate. Acest semn este cel mai rezistent la schimbare, în timp ce energia Planetei Uranus provoacă la schimbări de atitudine și de rute. Această combinație este una benefică.

Uranus în Taur 2018: Cum te vor afecta aceste forțe opuse care intră într-un dans pentru 8 ani de aici încolo?

Schimbările pe care le vei face se vor manifesta atât în interiorul tău, cât și în exteriorul tău, iar pe parcursul acestei tranziții vei învăța să le accepți, chiar dacă uneori te vei simți că într-un Roller coaster.

Vor fi momente când în locul stabilității, te vei simți mai inspirat să faci schimbări neașteptate și să te aventurezi într-un necunoscut pe cât de înfricoșător, pe atât de prietenos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Avem nevoie să avem încredere în noi înșine și să ne asumăm riscuri. Doar așa vom învață să evoluăm și să câștigăm cu adevărat, să luăm mai mult de la viață decât ne-am putut închipui până acum.

Foto: Shutterstock/ Orion art

Uranus ne va provoca de fapt spre binele nostru, în următorii 8 ani, ducându-ne pe drumul marilor învingători.

Din punct de vedere global, vom trăi de asemenea multe provocări. În ceea ce privește mediul înconjurător, ne vom trezi cu toții la realitatea că trebuie să ne protejăm planeta pentru a evita dezastre. Ne putem de asemenea aștepta la inovații extraordinare în finanțe, medicină și tehnologie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri