18 Mai 2018 publicat în Horoscop 1683 share-uri

Zodia în care ești născut nu îți controlează destinul, însă îți poate oferi câteva detalii despre personalitatea ta și, mai ales, despre ce flori ar trebui să te înconjoare.

Care e zodia ta? Ești un Scorpion pasional, un Taur calculat sau un romantic Rac? Într-adevăr, zodia în care ești născut nu îți controlează destinul, însă îți poate oferi câteva detalii despre personalitatea ta și, mai ales, despre ce flori ar trebui să te înconjoare. Așa că data viitoare când comanzi un buchet de flori de la o florărie online, ghidează-te după zodia persoanei cărei i-l vei dărui. Mai ales că acum se apropie Sfânta Irina, iar tu vrei să oferi ceva cu adevărat special.

Berbec

Berbecul este semn de foc. Este încrezător și curajos, dinamic și plin de energie contagioasă. Femeile născute sub semnul Berbecului sunt de obicei lideri înnăscuți, sunt primele care se oferă voluntare și cele care dau tonul unei noi aventuri. Pentru o femeie născută în zodia Berbec, noi îți recomandăm orice buchet de flori în culori îndrăznețe. Trandafirii roșii, lalelele violet sau garoafele sângerii vor fi perfecte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Foto: Pexels.com

Taur

Deși sunt cunoscuți pentru încăpățânare și încredere, Taurii sunt niște romantici incurabili și te vor trata mereu cu căldură. Semn de pământ, Taurul este practic și iubește frumosul. Iar dacă vrei să o dai pe spate pe femeia Taur, oferă-i niște flori care îi vor bucura toate simțurile. Un buchet parfumat de crini albi va fi alegerea perfectă.

Gemeni

Femeia Gemeni este mereu veselă și plină de viață, gata oricând să facă față oricărei provocări. Nativii Gemeni sunt cei mai creativi copii ai zodiacului și se laudă cu personalități plăcute și calde, mereu gata să îți sară în ajutor. Astfel, dacă vrei să impresionezi o femeie în Gemeni, cumpără-i un buchet mare de trandafiri. Indiferent de culoare, îți garantăm că îl va iubi.

EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Rac

Racii sunt cei mai emotivi și sensibili nativi ai zodiacului, deci nu e surprinzător că tot ei sunt romanticii incurabili peste care vei da în viață. Unii spun că întreaga personalitate a femeii Rac se poate rezuma la un singur cuvânt: sensibilă. Așa că arată-i acestui spirit generos și minunat cât de mult o apreciezi cu un buchet de crini sau verbena.

Leu

Leoaicele sunt cele mai spontane și carismatice native ale zodiacului. Femeia Leu este o persoană creativă, care apreciază provocările și este o extrovertită convinsă. Iubește să fie în centrul atenției și adoră ca ea să fie liderul oricărei adunări. Așa că dacă vrei s-o impresionezi pe pretențioasa femeie Leu, oferă-i un buchet de floarea-soarelui sau trandafiri galbeni.

Fecioară

Fecioarele sunt niște perfecționiste înnăscute, mereu atente la cele mai mici detalii și aspecte. Sensibile și inteligente, aceste femei nu se vor simți bine niciodată într-o mare de mulțime și preferă să își petreacă timpul în solitudine și liniște. Cele mai potrivite flori pentru femeia Fecioară sunt narcisele sau crizantemele.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Balanță

Femeia Balanță este calmă și echilibrată, perfect mulțumită în confortul unei rutine. Sunt romantice și carismatice, impresionând cu personalitatea lor blândă și răbdătoare. Florile care i se potrivesc perfect femeii Balanță sunt hortensiile.

Scorpion

Scorpionul este cel mai pasional dintre semnele zodiacului. Sunt puternici și îndrăzneți, gata oricând să facă față și celei mai grele provocări. Sunt pregătiți în fiecare moment să își depășească limitele și să încerce lucruri noi. Florile perfecte pentru nativele acestei zodii sunt frumoșii bujori.

Săgetător

Femeia Săgetător este un spirit puternic și independent care dispune și de un intelect peste medie, în același timp. Săgetătorii sunt deschiși la nou și destul de curioși încât să vrea să descopere câte ceva nou în fiecare zi. Florile potrivite pentru femeia Săgetător sunt minunatele garoafe.

A contat cine a zbierat mai tare Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Capricorn

Capricornii sunt responsabili și loiali. Sune printre cele mai stabile persoane iar când ai nevoie de ajutor, te poți baza mereu pe un Capricorn. Femeile Capricorn apreciază frumosul și delicatețea, așa că florile care o vor bucura cel mai mult sunt violetele.

Vărsător

Vărsătorii sunt niște romantici incurabili cu o latură independentă. Femeia Vărsător este independentă și puternică, sinceră și loială, gata să te ajute oricând ai nevoie de ea. Astfel, cel mai mult o vor bucura delicatele orhidee.

Pești

Femeia Pești este o persoană blândă și răbdătoare care îți va fi mereu alături când vei avea nevoie de un umăr pe care să plângi. Este mărinimoasă, caldă și generoasă și se va bucura nespus dacă va primi în dar crini peruani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri