Aspectele astrale ale lunii mai 2018 vor avea o mare influență asupra tuturor, cu precădere în ceea ce privește cariera și finantele.

Rac – Horoscop  mai 2018

Marte si Luna vor avea o influență benefică asupra voastră în luna mai. Energia acestor aștri va contribui la progresul vostru în toate aspectele vieții. Vă veți simți susținuți și determinați. Din punct de vedere financiar, luna mai va fi una fabuloasă pentru voi; vă veți concentra cu precădere asupra acestor aspecte, lăsând viața de familie și iubirea pe un plan secund.

Leu – Horoscop mai 2018

Cei care

au Soarele în Leu vor înflori din punct de vedere profesional în luna mai, datorită capacitățtii lor de a stabili contacte foarte fructoase, în perioada ce urmează. De asemenea, planeta Mercur va avea o influență benefică asupra aspectelor vieții voastre financiare. Va fi o perioadă care vă va propulsa din punct de vedere profesional și e bine să profitați cât puteți de mult. Și în ceea ce privește viața amoroasă, avem vești bune. Veți trăi intens și pasional, cea mai frumoasă lună a anului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fecioară  - Horoscop mai 2018

Persoanele născute în Zodia Fecioarei vor avea un traseu satisfăcător în ceea ce privește cariera în perioada lunii mai 2018. Un alt aspect deosebit este acela că vă veți simți sprijiniți de familie și / sau partenerii romantici, în tot ceea ce întreprindeți, iar acesta este unul dintre principalele ingrediente ale succesului.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri