11 Octombrie 2017 publicat în Horoscop 1534 share-uri

Numarul zilei tale de nastere descrie personalitatea ta, talentele tale si chiar si abilitatile nedescoperite inca. Acest numar descrie lectiile de viata pe care le avem de accesat si de asemenea, provocarile pe care le vom avea de infruntat.

NUMEROLOGIA ZILEI DE NASTERE

Numarul 4 – Conformistii

Conformistii sunt persoane sensibile si atrase de traditionalismul care le ofera senzatia de control asupra vietii. Sunt persoane care iubesc ordinea si rutina si care actioneaza doar atunci cand gasesc ca gestul lor are relevanta. Muncesc din greu ca sa isi atinga idealurile si de asemenea apreciaza „lucrul bine facut”. Nu suporta jumatatile de masura. Sunt persoane incapatanate, capabile sa astepte cu rabdare, in vederea atingerii telurilor pe care le au. Ar trebui insa sa fie mai flexibili si sa se lase vrajiti de surprizele si oprtunitatile pe care le ofera viata.

Lectie: Invata sa iei lucrurile exact asa din cand in cand. Incapatanarea cu care nu reusesti sa accepti anumite circumstante te poate tine adesea pe loc. A sti sa acceptam si a ne deschide altor perspective este o adevarata virtute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto: Pexels

Numarul 5 – Nonconformistii

Persoanele care imprumuta energia numerologica a numarului 5 sunt prin definitie niste exploratori. Au nevoie de diversitate si urasc sa fie prinsi in rutine obositoare si nesatisfacatoare. Ei considera ca lumea intreaga le este scoala si ca nu ne oprim din a invata si a descoperi pana la sfarsitul vietii. Nu se opresc absolut niciodata din cautarile lor si simt mereu nevoia sa fie diferiti si sa se simta originali.

Lectie: Diferit nu inseamna neaparat si valoros. Persoanele din aceasta categorie trebuie sa invete sa isi exprime identitatea si dincolo de aparente.

Numarul 6 – Romanticii

Persoanele nascute sub energia numerologica a lui 6 sunt in mod natural persoane idealiste si deosebit de visatoare. Pentru aceste persoane este importanta o legatura de familie puternica si sa se simta in siguranta alaturi de persoane apropiate care sa ii inteleaga si sa ii sustina in idealurile lor. Sunt persoane care indraznesc sa viseze foarte sus. Adesea sunt chiar persoanele care genereaza schimbari benefice si in cadrul societatii.

Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

Vin cu idei noi inovatoare. Simt o nevoie acuta sa se dedice binelui celorlalti si adesea, spre detrimentul lor, uita sa puna interesele proprii pe primul plan. Sunt persoane extrem de loiale celor dragi cat si unui sistem de valori bine definit de la care nu se vor abate niciodata. Iubesc frumusetile lumii, natura, animalele, arta si muzica.

Lectie: Invata sa te intorci spre tine insuti/insati si sa nu te mai daruiesti cu totul. Prima persoana catre care ar trebui sa indrepti cele mai frumoase ganduri, afectiunea, ideile si valorile tale idealiste esti chiar TU!

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri