Octombrie se anunta a fi o luna plina de provocari si pentru multi dintre noi, o perioada de reconfigurare si alegerea unor drumuri noi, mult mai favorabile.

Horoscop - Octombrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Persoanele nascute in Zodia Berbec vor avea un Octombrie fabulos. Aceasta

perioada va ajuta sa va stabiliti cele mai importante tinte ale voastre. Veti lua decizii importante care vor da tonul pentru o viata mai buna!

Ati muncit mult in ultimul an si de acum veti incepe sa simtiti roadele muncii voastre. Este timpul sa va mai relaxati si sa celebrati succesul vostru! Calea pe care ati ales-o este cea potrivita!

Taur

Esti o persoana pragmatica care isi cantareste cu grija fiecare pas. Scena e a ta! E momentul aplauzelor.

E o perioada a planurilor noi, de termen lung. Priveste increzator/oare spre viitor. Foloseste aceasta luna pentru a planifica si pentru a hotari strategii castigatoare. Horoscopul lunii octombrie 2017 te poarta pe cel mai bun drum!

Gemeni

O dorinta pe care de multa vreme o ai in gand este pe cale sa se materializeze, insa acest lucru vine si cu un pret. Fii gata sa primesti acest dar, insa accepta si schimbarile din viata ta care vin odata cu dorinta pe care o vrei indeplinita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Orice lucru pe care ni-l dorim in viata noastra presupune renuntarea la sabloane vechi de actiune. Indrazneste sa iti asumi acest risc! Merita!

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri