Octombrie se anunta a fi o luna plina de provocari si pentru multi dintre noi, o perioada de reconfigurare si alegerea unor drumuri noi, mult mai favorabile.

Horoscop Octombrie 2017

Rac

Aceasta luna este una importanta penbtru persoanele nascute in Zodia Rac. De multa vreme simti nevoia sa mergi mai departe, sa te rupi de ceva ce simti ca trebuie sa ia sfarsit.

Este timpul sa iti asumi alta cale. Este timpul unui nou inceput. Chiar daca exista si tristete pentru aceasta decizie, energia lunii octombrie iti da un imbold necesar. In ciuda sentimentului de regeret, mai puternic este faptul ca te vei simti confortabil in pielea ta, datorita alegerilor asumate pe care le faci.

Leu

Luna octombrie 2017 va fi un moment de reconfigurare personala pentru tine. Este momentul sa te intorci catre sinele tau interior. Sa iti imbratisezi temerile si vulnerabilitatile si sa gasesti calea catre vindecarea ta interioara.

Este benefic ca in urmatoarea perioada sa te angrenezi in activitati care sa iti faca placere si sa te linisteasca. Ia in considerare si ajutorul unui terapeut care te poate ghida pe drumul intelegerii emotiilor tale negative.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fecioara

Pentru persoanele nascute in Fecioara urmeaza o luna magica! Este timpul sa lasati garda jos si sa acceptati darurile Universului.

Va fi o perioada plina de creativitate si momente placute alaturi de oamenii pe care ii iubesti cel mai tare. Va fi o perioada de reinventare si energizare de care te sfatuim sa te bucuri la maxim!

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri