Din punct de vedere astrologic, putem considera ca evenimentul acestei veri este Eclipsa partiala de luna din data de 7 august. Este momentul de trezire al puterii noastre interioare si tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne conectam in moduri profunde la energia acestei zile. Acest eveniment astrologic este parte a unui ciclu energetic prin care Omenirea trece in acest moment.

ASTROLOGIE: Eclipsa de LUNA in Varsator - 7 august 2017

Pentru fiecare dintre noi eclipsa va fi provocatoare. Cel mai bun sfat este acela de a nu opune rezistenta, de a ne abandona schimbarilor. Trebuie sa ai incredere in noile posibilitati care vor aparea in aceasta perioada.
Varsatorul este semnul transformarilor si al puterii interioare. Este pionierul, inovatorul si el vine mereu cu noi moduri de “a face” sau noi perspective de a gandi.

Recomandari – Astrologie intuitiva: Elcipsa partiala de Luna 7 august 2017

Cu ocazia acestui eveniment astrologic gandeste-te la noi orizonturi, gandeste-te la visurile tale. E folositor sa iti scrii o pagina de jurnal unde sa asterni toate acele lucruri pe care ti le doresti de la viata. Este timpul sa privesti catre viitor, sa iti gasesti propriul drum, pornind de la o mai mare incredere in momentul prezent.
Eclipsa va fi de asemenea un ghid de calatorie catre adevaratul tau sine, iti va aminti de chemarile inimii tale, te va inspira si incuraja sa nu mai traiesti in concordanta cu asteptarile celorlalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Eclipsa de luna te cheama sa iti distrugi limitarile, vechile bariere, te invata sa crezi in tine si in noi posibilitati. Astfel, singurele limite pe care le ai, sunt doar cele pe care tu ti le pui.

Aceasta eclipsa te va provoca in numeroase feluri, va fi puternica din punct de vedere emortional. Dar va fi un cutremur emotional de care avem nevoie fiecare in parte! Energiile noastre unice se ridica, vocea sufletului se simte din ce in ce mai puternic. Va fi un moment de reconectare la esenta noastra divina.

Iti mai recomandam: Numerologia lui 2017 - Intelege anul lui Kali, Zeita Sfarsitului si Inceputului

2016 - Sfarsitul unui ciclu karmic care a durat 9 ani


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri