15 Iunie 2017 publicat în Horoscop 68 share-uri

Zodiilor le putem atribui cate o zi a saptamnii care le potenteaza farmecul. In ziua voastra norocoasa este bine sa profitati de fiecare data. Este bine ca in aceasta zi sa cautati sa va regasiti optimismul, increderea de sine si sa extrageti acea doza de energie necesara pentru absolut orice aspect al vietii voastre.

Vineri - Ziua norocoasa pentru Taur si Balanta

Vinerea este ziua norocoasa pentru cei nascuti in Taur si Balanta fiindca este ziua sarbatorii si a iubirii. Venus patroneaza aceasta zi si isi ofera vibratia magica a iubirii si sarbataorii in vietile noastre. Iata de ce, cele doua semne se simt in largul lor in zilele de vineri. Le este recomandat sa se bucure mereu de ziua lor norocoasa si sa profite in toate modurile posibile, distrandu-se sau asumandu-si initiative in aceasta zi.

Sambata – Ziua norocoasa pentru Capricorn

Sambata este o zi atat pentru a incepe cat si pentru a sfarsi proiecte. Iata de ce aceasta este cea mai norocoasa zi a celor nascuti in Capricorn. Capricornii iubesc energia acestei zile care inspira actiune si in acelasi timp dorinta de a celebra reusite. Capricornii vor opta si pentru o rutina speciala pentru ziua de Sambata, o activitate care sa le satisfaca nevoia de implicare si spiritul pasional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Duminica - Ziua norocoasa pentru Zodia Leu

Leii pot observa ca duminica este ziua cand se simt mai liberi decat de obicei in exprimare. Duminica este ziua lor norocoasa care le potenteaza caracteristicile. Este ziua dominata de energia soarelui. Este ziua care ii inspira sa iubeasca si sa petreaca mai mult timp alaturi de cei pe care ii iubesc, cat si sa isi manifeste spiritul creativ si expansiv.

Foto homepage: Shutterstock/ Dzhulbee


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri