16 Decembrie 2016 publicat în Horoscop 1830 share-uri

Capricornul este al zecelea semn astrologic al zodiacului, a treia zodie de pamant. Planeta Saturn este planeta care patroneaza aceasta zodie plina de sarm. Capricornii se nasc intre 22 decembrie si 19 ianuarie si ar trebui sa ne consideram norocosi daca avem astfel de persoane in jurul nostru.

Horoscop: Trasaturi - Zodia Capricorn

6. Trasatura Zodia Capricorn: Capricornii sunt prietenosi

Capricornii sunt foarte prietenosi si calzi cu toti aceia pe care si-i aleg ca prieteni. Mai mult decat atat, sunt persoane de incredere si mature in relatii.

7. Trasatura Zodia Capricorn: Capricornii sunt practici

Persoanele nascute in Zodia Capricorn sunt foarte practice. Nu le cuceresti prea usor cu romantisme atunci cand acestea nu isi au sensul. Prefera sa vada lucrurile dintr-o perspectiva practica si coerenta.

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

8. Trasatura Zodia Capricorn: Capricornii sunt introvertiti

Persoanele nascute in Zodia Capricorn sunt in acelasi timp persoane introvertite, carora nu le place sa se expuna prea mult in public. Totusi, in spatiul privat sunt cele mai autentice, calde si deosebite persoane din lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Profesoara de la Pietriceaua fusese depunctată la evaluare din cauza problemelor de autoritate (Adevărul.ro)

9. Trasatura Zodia Capricorn: Capricornii sunt disciplinati

Uneori, prea disciplinati! Una dintre provocarile lor in viata este aceea de a se lasa dusi si de aripile impulsurilor de moment.

10. Trasatura Zodia Capricorn: Capricornii sunt rigurosi

Persoanele nascute in Zodia Capricorn sunt riguroase si foarte meticuloase. Aceasta trasatura le ajuta in absolut tot ce fac!


Iti recomandam si: Horoscop 2017 pentru toate zodiile! Vestile bune ale noului an, din perspectiva astrologica


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri