25 Noiembrie 2016 publicat în Horoscop 66 share-uri

Astazi exploram impreuna intelepciunea romaneasca si oferim fiecarei zodii proverbul potrivit, pentru ca spiritul culturii noastre populare salasuieste in fiecare suflet!

Horoscopul proverbelor romanesti. Acesta este proverbul zodiei tale!

Berbec

Proverbul specific Zodiei Berbec este un proverb romanesc valoros pentru ca ne aminteste una dintre cheile succcesului in relatiile pe care le avem si anume, respectul si spiritul diplomatic pe care trebuie sa il manifestam fata de oamenii din vietile noastre.

Taur

Acesta este un proverb romanesc care condenseaza in doar cateva cuvinte, o spiritualitate milenara. Un om impacat este un om cu o gandire limpede. Atunci cand nu ne mai incapatanam impotriva manifestarii vietii, traim in acord cu mersul firesc al lucrurilor si suntem mai impliniti, iar persoanele din Zodia Taur stiu ca trebuie sa invete aceasta lectie:

Gemeni

Este foarte important sa fim constienti de experientele pe care le traim in prezent, pentru ca suma lor creeaza pe omul de mai tarziu!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Descopera mai departe Horoscopul proverbelor romanesti >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri