In functie de ziua in care te-ai nascut, afla care sunt previziunile de dragoste ale lui 2017 conform horoscopului italian:

Ce aduce Horoscopul Italian al lui Amor pentru cei care apartin grupului B2

In 2017, dragostea se va afla in centrul preocuparilor tale mai ales ca iti va purta pasii spre un drum nou, necunoscut tie. 2017 aduce pentru tine provocari si transformare interioara, dar si schimbari interioare suficient de puternice incat sa te determine sa iei decizii drastice. Multi dintre nativii apartinand acestei tipologii vor incheia acele relatii disfunctionale in care nu se mai simteau impliniti si fericiti si se vor deschide posibilitatii de a cunoaste pe cineva noi.

Totodata, dorinta de aventura si romantism a nativilor single va atrage in preajma acestora persoane noi si interesante, care le vor starni interesul. Spiritul tau energic, entuziast si arzator este ca o torta a atractiei pentru persoanele din jurul tau. Cauta inspiratia si curajul de a face alegerile potrivite chiar in inima ta. Daca ai indoieli in privinta persoanei alaturi de care sa pornesti pe un drum nou, asculta-ti instinctele. Oricum ar fi, este scris in stele ca in primele sase luni ale anului 2017 vei trai emotii intense in preajma unei persoane speciale. Calatoriile, dar si prietenii iti ofera cele mai mari sanse de a-ti intalni sufletul pereche.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Ce aduce Horoscopul Italian al lui Amor pentru cei care apartin grupului C3

2017 este cu siguranta un an interesant pentru cei apartinand acestei tipologii. Trebuie mentionat ca nativii care sunt casatoriti sau implicati intr-o relatie mizeaza pe o carte importanta anul acesta: aceea de a se regasi in interiorul cuplului pe care il formeaza. Rolul lor va fi definit si redefinit, iar relatiile lor de dragoste restructurate si revigorate. In cazurile cele mai bune, se aduce in discutie aducerea pe lume a unui copil sau planificarea unei nunti. 2017 este pentru acesti nativi un an cu intorsaturi si rasuciri de situatii, in care se tot repeta lectii pe care trebuie sa le invete. Iar aceste lectii sunt, de fapt, despre iubirea neconditionata, despre acceptare, despre iertare, despre dorinta de a pune rotita in miscare prin eforturile proprii.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pentru a-ti imbunatati relatia de dragoste este nevoie de creativitate si de constructivitate. O mica criza relationala poate surveni la mijlocul anului si poate crea anumite tensionari in cadrul cuplului, fiind in principal legata de aspecte financiare. Nu este insa de durata si nu este de fapt decat un test menit sa testeze durabilitatea relatiei voastre. Pe de alta parte, nativii single au cele mai mari sanse, cu precadere in partea a doua a anului, sa traiasca povestea de dragoste a vietii lor. Destinul le surade intr-un mod frumos si pozitiv, aducand in peisaj romantism, dar si sentimentele de deplina intelegere si uniune cu celalalt.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri