Septembrie 2016 este o luna inedita si interesanta din punct de vedere astrologic. Merita de aceea sa descoperiti modul in care miscarile planetare puternice va afecteaza in cele 30 de zile ale lui septembrie, dar si in perioada urmatoare:

Horoscop Lunar Septembrie 2016 pentru zodia Capricorn


Foto: Urszula Lysionek / Shutterstock

Prima luna din toamna il gaseste pe nativul Capricorn incercand sa faca fata atat solicitarilor din cariera, cat si celor din familie. Nativii cu copii se simt suprasolicitati si vor trebui sa isi gestioneze cumva responsabilitatile cu partenerul de viata astfel incat sa elimine stresul din viata lor. Sansele ca nativii single sa isi intalneasca sufletul pereche sunt mari in luna lui septembrie, iar povesti frumoase se pot naste chiar online.

Aceste intalniri virtuale pot fi urmate de o relatie la distanta sau de o relatie cu cineva din strainatate. Foarte posibil sa faci o calatorie pe meleaguri straine si sa te initiezi nu doar intr-o relatie noua, dar si intr-o noua cultura. Atractia dintre voi este una puternica atat pe plan emotional, cat si intelectual si spiritual. Micile diferente culturale pot fi depasite cu brio daca exista dragoste adevarata. Pe de alta parte, relatiile de dragoste slabute, in care nimeni nu este fericit, sunt supuse separarii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Horoscop Lunar Septembrie 2016 pentru zodia Varsator

Septembrie este cu siguranta o luna interesanta pentru cei din zodia Varsator. Provocarea acestei luni este aceea de a scapa de toate acele lucrurile care iti blocau destinul. Indiferent ca ne referim la un job care nu te mai reprezenta sau la o relatie de dragoste in care nu te mai simteai deloc fericita, reusesti sa te indepartezi de acele lucruri nocive din viata ta care iti faceau rau la nivel emotional, ba chiar si fizic. In schimb, in acele relatii in care lucrurile mai pot fi reparate, septembrie aduce cu sine posibilitatea de a rezolva diferentele de opinii cu partenerul.

Cu Soarele prezent in casa cuplului, dorinta de a petrece mai mult timp in bratele si compania patenerului de viata se intensifica si ea. Este important sa te faci auzita in fata partenerului de viata (si a copiilor, daca aveti) si sa iti exprimi sentimentele deschis si sincer pentru a fi impacata cu tine. Nativii Varsator single aflati in cautarea partenerului potrivit au parte de noroc in dragoste, cu precadere cand Mercur retrograd se incheie. Pe plan profesional, colaborarile cu diversi parteneri de afaceri sau interactiunile in grup sunt incununate de succes. Varsatorul reuseste sa se faca apreciat si respectat la locul de munca prin abilitatile sale.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Digestie ușoară după o masă copioasă

Horoscop Lunar Septembrie 2016 pentru zodia Pesti

Zodia Pesti beneficiaza in luna septembrie de prezenta pozitiva a doua planete importante: Jupiter si Venus. Prin urmare, lucrurile se aranjeaza cat se poate de frumos pentru nativii Pesti aflati in relatii stabile, cu mica specificatie: acesti nativi trebuie sa invete in urmatoarele zile ale lunii lectia iubirii responsabile si asumate. Totodata, gratie eclipsei solare de pe 1 septembrie si a eclipsei lunare de pe 16 septembrie, nevoia de a-ti exprima cele mai adanci sentimente fata de partenerul de viata si de a intra intr-o noua etapa a relatiei voastre este imperioasa.

Prin urmare, deoarece si partenerul de viata este receptiv, reusiti sa comunicati frumos si sa va sporiti dragostea unul pentru celalalt. De asemenea, angajamentele profesionale capata prioritate pentru tine si iti canalizezi o buna parte din energie inspre acest aspect. Castigurile nu vor intarzia nici ele sa apara si se adauga unor castiguri semnificative obtinute de partenerul de viata.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri