Septembrie 2016 este o luna inedita si interesanta din punct de vedere astrologic. Merita de aceea sa descoperiti modul in care miscarile planetare puternice va afecteaza in cele 30 de zile ale lui septembrie, dar si in perioada urmatoare:

Horoscop Septembrie 2016 pentru zodia Balanta

Foto: Kichigin / Shutterstock

Luna septembrie se anunta a fi o luna plina, dar placuta in acelasi timp, pentru nativii Balanta. Incepand cu data de 10 septembrie, vei resimti din plin influenta planetei Jupiter, ceea ce va atrage dupa sine prosperitatea si optimismul pe termen lung. Este prima data dupa 12 ani cand aceasta planeta intra din nou in zodia Balantei. Este semn de mult noroc pe toate planurile, dar cu precadere pe cel interior si emotional.

De asemenea, eclipsa solara de pe 1 septembrie va pica in casa a 12-a a zodiei Balanta, casa spiritualitatii. Vei trece printr-o serie de transformari la nivel spiritual, iar schimbarile interioare sunt cu precadere la nivel de atitudine si invataturi. In plus, luna septembrie va debuta cu planeta Venus aflata chiar in semnul tau. Iti va spori atractivitatea, dar si capacitatea de seducatie. Mai mult, in aceasta luna reusesti sa te folosesti la maximum de legea atractiei si sa aduci in viata ta tot ce iti doresti. La fel se va intampla si pe plan profesional unde reusesti in tot ce iti propui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Horoscop Septembrie 2016 pentru zodia Scorpion

Elipsele din luna lui septembrie sunt benefice si pentru zodia Scorpion. Chiar daca prima saptamana a lui septembrie poate veni la pachet cu o anumita atitudine de raceala si distantare din partea partenerului de viata/ a sotului, perioada imediat urmatoare va fi urmata de o apropiere si de o reconfirmare reciproca a sentimentelor. Pur si simplu partenerul tau trece printr-o perioada in care simte nevoia sa isi acorde lui insusi mai mult timp si mai multa atentie. Este necesar pentru el sa se reechilibreze in interior pentru a-si putea reechilibra si relatiile cu cei din jur, mai ales cu tine.

O idee buna ar fi sa ii acorzi putin mai mult spatiu, dar si sa plecati undeva departe, intr-un loc linistit si izolat, doar voi doi. Odata cu intrarea lui Venus in semnul tau pe 23 septembrie, flacara pasiunii si a iubirii se reaprinde puternic. Anumite schimbari care apar in viata Scorpionului tin in principiu de autoperceptie si de imaginea de sine, dar si de modificari in stilul de viata. Pe plan profesional iti consolidezi imaginea, dar beneficiezi si de sprijinul superiorilor in implantarea anumitor idei pe care le ai.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Digestie ușoară după o masă copioasă

Horoscop Septembrie 2016 pentru zodia Sagetator

In luna lui septembrie, armonia este cuvantul cheie care iti guverneaza semnul si te face sa gasesti fericirea si implinirea emotionala. Odata cu intrarea planetei Jupiter in casa a XI-a a Prieteniei pe 9 septembrie, accentul va cadea asupra relatiilor din interiorul grupului caruia ii apartii. Timpul petrecut in compania prietenilor si a celor dragi va deveni pretios pentru tine si o sursa de reincarcare a bateriilor interioare. Prietenii te vor ajuta sa te reechilibrezi emotional, dar si sa cunosti o persoana speciala, care va trezi anumite sentimente in tine.

De asemenea, mediul de la locul de munca poate fi supus anumitor schimbari de management. Chiar daca nu te afecteaza in mod direct, va trebui sa te readaptezi la noile circumstante si sa pledezi pentru cauza proiectelor tale. Succesul tau financiar, ba chiar sansele de a-ti mari salariul, depind de modul in care iti sustii interesele. Relatia cu partenerul de viata va fi mai buna ca niciodata in aceasta luna. Profita de compania persoanei iubite pentru a reinvia romantismul in relatia voastra.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri