30 August 2016 publicat în Horoscop 1428 share-uri

Dragostea adevarata invinge intotdeauna, dar este bine sa ne uitam si la ceea ce au astrele de zis in privinta compatibilitatilor ideale:

Asteptam si comentarii de la voi, sa ne spuneti povesti din viata reala despre astfel de compatibilitati sau incompatibilitati!

Horoscopul barbatului ideal: Cu cine sa te intalnesti si cu cine sa nu te intalnesti in functie de zodie

Femeia berbec (Martie 21 – Aprilie 19)

Femeia berbec este o femeie puternica, cu un puternic sens al independentei. Este stabila si logica, mereu cu capul pe umeri si ambitioasa.

Intalneste-te cu:

Barbatul Capricorn - Fermecator, foarte atragator si magnetizat de energia puternica a femeii berbec. Este de asemenea ambitios si pragmatic si iubeste provocarile pe care le ridica faptul de a se intalni cu o femeie provocatoare cum este femeia berbec.

Nu te intalni cu:

Barbatul Gemeni – adesea, o intalnire cu un astfel de barbat poate fi pentru femeile berbec extrem de pasionala, totusi barbatul Gemeni este prea pasinoal si prea instabil pentru a crea o relatie de durata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Leu – prea intens si dominator pentru nevoia de independenta a femeilor Berbec!

Femeia Taur (Aprilie 20 – Mai 20)

Femeia taur iubeste tot ceea ce este frumos in viata, are gusturi bune si este intelectuala. Are un Este iubitoare si un bun prieten.


Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Intalneste-te cu:

Barbatul Pesti – sensibil si inteligent, el ar putea sa faca un cuplu frumos alaturi de o femeie taur care are nevoie de stimuli puternici ca sa se indragosteasca si sa se simta cu adevarat bine langa cineva.

Barbatul Rac – acest barbat poate sa raspunda hiper-sensibilitatii femeii Taur. Se completeaza unul pe celalalt foarte bine, in materie de emotivitate cat si in ceea ce priveste nevoia de stabilitate.

Nu te intalni cu:

Barbatul Leu – un barbat care pune prea multa presiune pe o femeie Taur. Nu este o compatibilitate buna intre energiile lor, el prea dominator si ea prea visatoare si in cautare de senzatii placute mereu.

Barbatul Sagetator – nu este o partida buna pentru o femeie din Zodia Taur – prea pretentios, prea misterios – el prea tensionat si ea prea relaxata.

Femeia Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Femeia gemeni este o femeie curajoasa, insetata de aventuri si in acelasi timp romantica. Ea crede in dragostea adevarata si poate merge pana la capatul lumii sa o gaseasca. Este versatila si prietenoasa.

Intalneste-te cu:

Barbatul Rac – Barbatul Rac este romantic si sensibil, mereu in cautarea dragostei adevarate. Iar femeia Gemeni il cauta pe acel barbat capabil sa o pretuiasca. Acesta este barbatul Rac.

Barbatul Balanta – pentru ca ambele semne iubesc sa se simta bien din punct de vedere intelectual si fizic. Nu se vor plictisi niciodata unul de celalalt. El este independent, ea foarte flexibila. Pot face un cuplu minunat.

Nu te intalni cu:

Barbatul Scorpion – Femeiea Gemeni este prea relaxata si pare superficiala in ochii unui barbat scorpion care va incerca sa ii ingradeasca libertatea.

Barbatul Fecioara – este prea tacut si calculat pentru o femeie gemeni care are nevoie de stimuli mai neobisnuiti pentru a se simti bine cu cineva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri