8 August 2016 publicat în Horoscop 61 share-uri

Kabbalah este o intelepciune antica care releva modul cum functioneaza universul. Kabbalah inseamna „a primi” si ne arata cum sa primim prosperitate in vietile noastre.

TAMMUZ (Rac)

Cei din zodia Tammuz sunt guvernati de energia Lunii. Sunt persoane extrem de sensibile care au nevoie de dragoste si apreciere. Din acelasi motiv, aceste persoane reusesc sa empatizeze cu oricine trece printr-un moment mai greu.

Dar in acelasi timp, persoanele nascute in aceasta zodie trebuie sa invete sa traiasca mai mult in prezent, pentru a gasi capacitatea de a trece mai usor peste emotiile lor puternice.
Persoanele nascute in aceasta zodie sunt de asemenea foarte domestice. Au nevoie de stabilitate si de siguranta unei familii iubitoare.

AV (Leu)

Zodia Av se afla sub domnia Soarelui. Aceste persoane sunt temperamentale si pline de foc. Caracteristicile lor generale sunt determinarea, dominatia, ego-ul si puterea, de aceea au tendinta de a se crede superiori celorlalti si de aceea trebuie sa invete sa isi controleze mai bine aceste porniri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ei trebuie sa invete bunatatea, compasiunea si spiritul de echipa. Astfel se pot transforma in lideri de exceptie.

ELUL (Fecioara)

Zodia Elul este zodia persoanelor muncitoare si care se dedica cu tot sufletul societatii in care traiesc. Sunt intre cei mai inteligenti oameni. Li se potrivesc cariere de exceptie, cum ar fi cea de medic sau de activist social. Ei fiind vindecatorii societatii.

Cei nascuti in aceasta zodie sunt critici cu ei insisi si transfera acest simt si catre ceilalti. De aceea, e uneori dificil sa te afli intr-o relatie intima cu o persoana nascuta in aceasta zodie. Sunt oameni care trebuie sa invete ca oamenii sunt diferiti si sa accepte mai multe perspective asupra a ceea ce inseamna „corect”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri