18 Februarie 2016 publicat în Horoscop 136 share-uri

Ursitoarele astrale nu ne-au inzestrat doar cu farmec si posibilitati extraordinare, fiecare zodie are si umbrele sale. Constientizarea acestor defecte ne poate ajuta sa intelegem si anume ce nu merge uneori in relatie cu anumiti oameni.

Balanta

Balantele sunt mereu indecise. In plus, peterec atat de mult timp pregatindu-se si analizand fiecare mic detaliu, inainte sa ia o hotarire incat cei din jur isi pierd realmente rabdarea. In relatii, persoanele nascute in Balanta sunt foarte critici si cauta mereu „nod in papura”.

Scorpion

Sunt pasionali, manipulatori si se manifesta violent cand lucrurile nu se intampla conform asteptarilor lor. Au adesea stari negative si orice ai face, nimic, dar absolut nimic nu le convine.

Sagetator

Sagetatorii sunt bine cunoscuti pentru brutalitatea lor. Au tendinta de a fi aceia care stiu ei totul, dand lectii fara rezerve si reusind sa rasuceasca cutitul in rana mai mult decat sa ajute.

Capricorn

Capricornii iubesc sa controleze. Nu le place deloc sa se supuna surprizelor, vor sa stie ca totul va functiona conform planului. Adesea se folosesc de oameni spre beneficiul lor si pot fi barfitori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Varsator

Varsatorii considera ca ei sunt logici si inteligenti, de aceea foarte usor ajung sa i judece pe ceilalti. Isi petrec foarte mult timp traind doar in capul lor si par detasati de lume si de alte lucruri importante. Mai grav este cand nu le pasa de oamenii din jurul lor. Se pricep foarte bine sa dea sfaturi, dar niciodata nu le urmeaza cand vine vorba de ei insisi.

Pesti

Pestii… nu au niciodata o directie. Nu stii la ce sa te astepti din partea lor, sunt lipsiti de maturitate, ii duce curentul usor si nu prea te poti baza pe ei. Se presupune ca ar trebui sa fie cei mai intelepti dintre toate semnele zodiacale, dar sfarsesc prin a fi naivi.

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri