Cum suntem noi, femeile, si ce ne dorim de la noi insene? Ce ne dorim de la ceilalti? Uneori o stim destul de bine, alteori o stiu altii mai bine decat noi. Uneori uitam, alteori... nu o stim deloc. Acesta reprezinta insa farmecul nostru si la urma urmei inefabilul feminin ramane... inefabil. Ce reprezinta insa femeia? Pe lumeaemica, in cadrul forumului, unii temerari ne-au oferit raspunsuri demne de luat in seama.

"F E M E I A... niciodata nu o poti multumi o explicatie. Am auzit in ultimele zile cel mai adevarat lucru" ne povesteste JOANNA. Iata ce a auzit: "S-a deschis un nou magazin, unde femeile isi pot cumpara cate un sot. La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul. Poti vizita magazinul O SINGURA DATA. Exista sase etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci. Poti alege orice barbat de la etajul la care te afli sau urci la un etaj superior, nu se poate sa te intorci la etajul inferior.

O femeie hotaraste sa viziteze magazinul, pentru a-si gasi un iubit. La primul etaj, anunt la intrare: “Acesti barbati au un loc de munca.” Decide sa urce la urmatorul.

La al doilea etaj, anuntul la intrare suna: “Acesti barbati au un loc de munca si iubesc copiii.” Decide sa urce la urmatorul etaj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

La al treilea etaj, anuntul la intrare indica: “Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi.” Wow! - zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai mult.

La al patrulea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza: “Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi si ajuta la treburile casnice.” Incredibil! - exclama femeia. Cu greu reusesc sa rezist! Dar urca din nou!

La al cincilea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice: “Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, ajuta la treburile casnice si sunt foarte de romantici.” Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj...

Al saselea etaj: “ESTI VIZITATOAREA Nr. 31.456.012 a acestui etaj. Aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat de imposibil este sa multumesti o femeie... Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru..”

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Cu opinii si raspunsuri te asteptam si pe tine pe lumeaemica sa participi in cadrul acestui topic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri