Cum suntem noi, femeile, si ce ne dorim de la noi insene? Ce ne dorim de la ceilalti? Uneori o stim destul de bine, alteori o stiu altii mai bine decat noi. Uneori uitam, alteori... nu o stim deloc. Acesta reprezinta insa farmecul nostru si la urma urmei inefabilul feminin ramane... inefabil. Ce reprezinta insa femeia? Pe lumeaemica, in cadrul forumului, unii temerari ne-au oferit raspunsuri demne de luat in seama.

Cum suntem noi, femeile, si ce ne dorim de la noi insene? Ce ne dorim de la ceilalti? Uneori o stim destul de bine, alteori o stiu altii mai bine decat noi. Uneori uitam, alteori... uitam de tot. Acesta reprezinta insa farmecul nostru si la urma urmei inefabilul feminin ramane... inefabil. Ce reprezinta insa femeia? Pe lumeaemica, in cadrul forumului, unii temerari, atat persoane de sex feminin, cat si persoane de sex masculin, ne-au oferit raspunsuri demne de luat in seama.

Incercand sa descopere misterul feminin, ANYSSYA este cea care deschide topicul pe forumul lumeaemica si intreaba ce-si doreste o femeie. bosscioby este de parere ca "femeia este acea fiinta care-ti lipseste atunci cand te simti singur..., gol pe dinauntru.., dezorientat.., parasit... si atunci cand cauti o farama de afectiune, pasiune...., dar si aceea care-ti trage un sut atunci cand intorci capul dupa alta...,care te suna atunci cand ti-e lumea mai draga fiind la bere cu prietenii..,la sala.., la disco...intr-un cuvant opozitia..si totodata ceea ce ne lipseste noua barbatilor".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

"O femeie adevarata isi doreste in primul rand sanatate .. de la viata... De la partener... iubire si respect. ", considera aryana.

deede crede ca "Femeia isi doreste ceea ce nu poate avea".

"Femeia este o enigma, la fel ca alte multe enigme din viata noastra", sustine Poet.

"Ca o parere personala, femeia este jumatatea barbatului. Unii spun ca e ca si loteria, unii castiga dar cei mai multi pierd. Eu am castigat. O casnicie de 17 ani care merge super. Secretul meu? Am doua urechi si doar o singura gura, deci ascult mai mult si vorbesc mai putin si crede-ma ajuta enorm sa stii ce doreste sotia ta, ce vise are, ce neimpliniri. Daca stii sa fii mereu alaturi de ea, vei descoperii ca si ea e alaturi de tine si e cel mai bun sprijin. Mai bun decat cel mai bun prieten, uneori chiar ca si parintii, asta e realitatea zilelor noastre. Spune mai des noi si vei vedea ca te vei simti mai bine si surprinzator si jumatatea ta va aprecia acest lucru, conditia este sa crezi cu adevarat ce spui", afirma storm1971.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri