12 Octombrie 2015 publicat în Horoscop 87 share-uri

Ele sunt zodiile care dau totul in dragoste si ofera iubire neconditionata omului alaturi de care decid sa iti traiasca viata:

Femeia Balanta

Foto: YuriyZhuravov / Shutterstock.com

Balanta este zodia care nu poate accepta sa isi traiasca viata altfel decat pentru iubire si din iubire. Lectia ei karmica este aceea de a invata sa iubeasca frumos, echilibrat si corect, dand totul, dar si primind totul. Femeia Balanta este tipul de femeie pentru care dragostea este primordiala, iar familia primeaza intotdeauna in defavoarea carierei. Langa ea, un barbat nu poate decat sa straluceasca caci ea straluceste la randul ei si ii propulseaza pe ceilalti in dorinta lor de a se autodepasi si a-si depasi limitele.

Sprijinul unei femei Balante va fi intotdeauna total si neconditionat, iar daruirea sa fata de omul iubit si de relatie este totala. Femeia Balanta iubeste oamenii si crede in ei. Iubeste umanitatea in general si iubeste si iubirea. Este genul de persoana care ii determina pe ceilalti sa creada in ei si in visurile lor, dar si in capacitatea lor de a le atinge. Desi are numeroase calitati si abilitati, persoana iubita va fi intotdeauna o prioritate in viata ei. Modul ei de a iubi este generos, intens, matern, fara rezerve. Femeia Balanta este o sotie devotata si o mama minunata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri