Descopera ce iti aduce dragostea in 2015 si cat de norocos esti pe plan emotional citind previziunile horoscopului italian pentru 2015!

Dragostea in 2015 pentru categoria E5

2015 aduce cu el o stare de bine, dar si prosperitate pe plan material in cuplurile in care sunt implicati acesti nativi. Financiar vorbind, lucrurile stau cat se poate de bine si sunteti foarte aproape de a va indeplini micile mofturi si capricii. Incercati pe cat posibil sa evitati rutina si sa va implicati in activitati noi alaturi de partenerul de viata. Lasati copiii la bunici sau parinti si redescoperiti-va reciproc unul pe celalalt. Aveti nevoie sa petreceti timp de calitate doar in compania celuilalt. Calatoriile pot reprezenta o modalitate buna de a va condimenta relatia. Comunicati eficient pentru a nu lasa loc de discutii conflictuale in ceea ce priveste educatia copiilor si nu lasati pe nimeni sa se implice in relatia voastra de dragoste.

In ceea ce ii priveste pe nativii single, exista o probabilitate mare ca acestia sa cunoasca o persoana speciala, care ii va cuceri iremediabil si cu care va stabili o puternica legatura emotionala. Nu va fi insa o relatie usoara, caci in ciuda compatibilitatii de personalitate, exista anumite diferente de mentalitate si perceptie. Vei fi nevoit sa faci anumite compromisuri pe care nu le-ai fi facut niciodata in circumstante normale. Depinde doar te tine daca le poti face si daca facandu-le te vei simti impacat cu tine si cu ceea ce esti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri