Descopera ce iti aduce dragostea in 2015 si cat de norocos esti pe plan emotional citind previziunile horoscopului italian pentru 2015!

Perspectivele tale asupra modului in care privesti relatiile se schimba radical. Cei implicati in relatii dificile si complicate sau cei care se aflau in expectativa, sperand ca lucrurile legate de persoana iubita se vor imbunatati, sunt pusi in ipostaza de a lua hotarari radicale. Desi pe moment par a fi dificile pentru tine, pe termen lung, iti vor face mult bine si te vor ajuta sa iesi din blocajul energetic-emotional in care te aflai. Pentru o buna parte din nativii single, prima parte a lui 2015 este de bun augur. Exista posibilitatea de a cunoaste persoana potrivita, care sa te faca sa simti ca iti doresti sa te asezi la casa ta.

Dragostea in 2015 pentru categoria C3

Foto: Masca venetiana, Shutterstock

2015 are un mare potential de a fi un an constructiv si potent pentru fericirea emotionala a celor apartinand tipologiei C3. Abundenta si prosperitatea sunt cuvintele cheie care iti guverneaza viata sentimentala in cea mai mare parte a anului. Impreuna cu persoana iubita, depuneti eforturi si investiti toata energia voastra pentru a da forma visurilor si planurilor voastre. Acest an, mai mult decat altele, este de o importanta enorma pentru viitorul relatiei voastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Indiferent ca ne referim la mutatul intr-o locuinta noua sau intr-o alta tara sau pur si simplu la hotararea de a nu mai lasa distanta fizica sa va desparta (in cazul relatiilor la distanta), tot ceea ce intreprindeti si realizati in acest an este incununat de succes. Daca esti single, atragi in jurul tau persoane interesante si se pot naste atractii pasionale, insa va depinde mult de tine si asteptarile pe care le ai de la un viitor partener pentru a le continua pe termen lung si a le da o forma oficiala. O relatie stabila poate lua nastere la jumatatea anului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri