Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Horoscop 2015 Gemeni: Un an pentru actiune

Pentru gemeni se anunta un an foarte energic, cu multe provocari pozitive. Inceputul anului este foarte bun pentru a te gandi si te concentra pe aspecte ce privesc cariera.

Jupiter se va afla acum in a 3-a casa, casa comunicarii si a gandirii pentru Gemeni, favorizand evolutia intelectuala si afirmarea. Perspectiva asupra vietii se va largi si te va ajuta sa intri in contact deplin cu Universul inconjurator si cu oamenii.

Data de 17 septembrie este in mod particular importanta pentru cei din zodia Gemeni. Saturn intra in casa a-7-a a Gemenilor, casa asociata relatiilor, conflictelor, colaborarii, relatiilor de cuplu sau de afaceri. Va incepe o perioada de 2 ani si jumatate esentiala cand nativii din Zodia Gemeni vor fi provocati sa testeze soliditatea si autenticitatea relatiilor lor. Este un tranzit important ce va aduce schimbari notabile in viata voastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Gemenii au un an 2015 plin si provocator!

Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri