Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Horoscop 2015 Taur: Anul iubirii, al norocului si al Casei!

Vesti bune, dragi native si nativi din Zodia Taurului! Anul 2015 va fi cu mult mai bun decat 2014. Acesta va fi un an al iubirii adevarate.

Dar sa vorbim intai despre cariera! In prima parte a anului mobilizeaza-te si fii pregatita sa avnsezi. Este o perioada excelenta pentru acest aspect al vietii tale, daca depui energia necesara. In lunile de primavara, cand Venus se va afla in semnul tau, te vei preocupa mult si de infatisare si vei avea mai multa grija de tine in aceasta privinta.

Citeste si:
Horoscopul Babilonian: Descoperă Zeul care îți guvernează zodia în...
Horoscopul Babilonian:...

Cat despre IUBIRE! Data de 11 august va fi una importanta. Prima data dupa 12 ani, Jupiter intra in casa iubirii adevarate pentru cei nascuti in zodia Taur si va sta acolo pana in septembrie 2016, drumul este pavat pentru tot ceea ce inseamna iubire, in viata taurilor. Daca esti deja intr-o relatie, aceasta va deveni chiar mai profunda. Incercuieste ziua de 26 august in calendar, caci va fi una speciala si potrivita pentru cel mai dulce romantism!

Iti recomandam si:

Citeste si:
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de dor și inimă albastră
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de...

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri