Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Horoscop 2015 PESTI: Anul carierei si al... casatoriei!

Pentru Pesti, anul 2015 are vesti bune in ceea ce priveste Cariera! Dar mai ales… Casatoria! :)

Neptun si Jupiter, planetele guvernante ale zodiei Pesti vor avea o influenta benefica asupra tuturor acelora nascuti in aceasta Zodie. In luna martie va avea loc o eclipsa de soare in Pesti , ceea ce ii va dinamiza in mod exceptional pe nativii Pesti.

Jupiter, cea mai darnica planeta se va afla in casa muncii si a carierei pentru persoanele din Zodia Pesti. Te asteapta o multime de prHoroscop 2015 PESTIoiecte si planuri nemaipomenite. Anul acesta, te vei concentra mai degraba asupra unor aspecte legate de casa ta. Vrei sa iti creezi un univers confortabil si primitor.

In perioada 11 aprilie - 7 mai, Venus va tranzita chiar sectorul casei in ceea ce ii priveste pe cei din Zodia Pesti. Perioada 28 iunie - 8 august va fi una nemaipomenita pentru iubire! Iar Jupiter curand va intra in Casa Casatoriei, facilitand o legatura amoroasa durabila si stabila! Anul acesta si prim parte a anului 2016 vor fi pentru tine cea mai buna perioada posibila pentru casatorie.

Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri