Vesti nemaipomenite! Anul 2015 va fi unul bun pentru noi toti, datorita influentei pozitive pe care o exercita Jupiter, planeta cu cea mai darnica energie. In mod special zodiile de pamant si de foc vor profita de acest tranzit spectaculos, dar in general, 2015 va fi un an cu mult mai bun decat cel abia incheiat, pentru noi toti.

Horoscop 2015 Berbec: Anul iubirii si al frumusetii!

2014 a fost un an provocator pentru voi iar 2015 se anunta a fi un an cu multe vesti bune! Cuvantul cheie al primei parti a anului pentru tine este… IUBIREA!

Jupiter, care incepe anul in semnul Leului, va traversa casa iubirii in ceea ce ii priveste pe cei din zodia Berbec si sta aici pana in data de 5 August 2015, aducand mult noroc in dragoste, relatii de familie, camin, prietenie, creativitate si placeri.

Citeste si:
Horoscopul Babilonian: Descoperă Zeul care îți guvernează zodia în...
Horoscopul Babilonian:...

Daca planifici sa ai un copil, aceasta perioada este una ideala. Daca nu te afli intr-o relatie stabila, Jupiter te va ajuta acum sa iti gasesti dragostea adevarata. Daca anul trecut te-ai concentrat mai mult pe aspecte legate de casa, acum este timpul sa inviti DRAGOSTEA inauntru!

In acest an trebuie sa fii mai precauta in ceea ce priveste cariera si statusul tau social. Tranzitul lui Pluto in cea de-a 10-a casa a berbecilor va aduce oportunitati pentru schimbare in acest sector al vietii tale.

Citeste si:
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de dor și inimă albastră
HOROSCOPUL MĂRII, horoscop de...


Iti recomandam si:

Numerologie 2015: Previziuni in dragoste, cariera si bani in functie de Numarul Personal pentru 2015

Horoscop: Viata sentimentala a zodiilor in 2015

Horoscopul Tarotului pentru 2015
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri