Cu un banal calcul numerologic, poti afla ce iti rezerva anul 2015 pe plan sentimental, profesional si financiar!

Anul personal 3 pentru 2015

Foto: Viitor via Shutterstock

Daca iti doresti sa incepi ceva nou, 2015 se anunta a fi un an minunat pentru tine din acest punct de vedere. 2015 are in vedere dezvoltarea personala, creativitatea si ii va sprijini pe cei care se implica in proiecte noi. Succesul este garantat pentru cei care lucreaza in domenii ce le solicita creativitatea. O viata sociala activa in acest an te poate aduce aproape de visurile tale, iar comunicarea devine cuvantul magic al anului. Vei calatori mult, vei cunoaste mult, vei realiza multe. Este important sa iei lucrurile asa cum sunt si sa nu te panichezi din cauza agendei tale mult prea aglomerate. Lasa-te purtat de val, fa ceea ce ai de facut si lasa-te calauzit de bucuria de a trai, de a fi si de a face.

Anul personal 4 pentru 2015

2015 este un an promitator, excelent chiar pentru cei care vor sa isi imbunatateasca cunostintele, sa invete sau sa reorienteze profesional. Totodata, va fi cu siguranta un an pe care nu il vei uita niciodata deoarece te va obliga sa preiei in propriile maini carma destinului tau. Munca este cuvantul de baza care iti va defini intregul an si care te va aduce aproape de ceea ce iti doresti. Este important sa nu amani si sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput. Amanarea nu va face decat sa ingreuneze lucrurile pentru tine. Oportunitati de afaceri si de imbunatatire a situatiei financiare apar mai ales pe la jumatatea anului si ar fi bine sa profiti de ele. Este posibil chiar sa pleci in strainatate pentru niste cursuri de perfectionare sau in interes de serviciu. Ai grija si de sanatatea ta si nu trece cu vederea importanta unei alimentatii sanatoase in viata ta. Relaxeaza-te mai mult si evita stresul pe cat posibil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri