29 Septembrie 2014 publicat în Horoscop 17 share-uri

Au obiceiul de a tace si de a face (in intelesul pozitiv al lucrurilor), fara a se intinde la discutii prea multe. Iata topul zodiilor de barbati care tac, dar fac:

Chiar daca tace si nu vorbeste despre acest aspect, siguranta materiala este extrem de importanta pentru un Rac. Barbatului Rac ii plac lucrurile frumoase si ii place sa isi rasfete partenera si din punct de vedere material. Tace, dar mintea lui este concentrata asupra proiectelor profesionale si posibilitatilor si a solutiilor de a scoate bani chiar si din piatra seaca. Tace, dar adesea performantele sale intelectuale, profesionale si materiale sunt exceptionale.

Barbatul Fecioara

Tace, dar si face... dragoste ca nimeni altuAnalitic, rational si lucid, barbatul Fecioara nu este tocmai o fire pasionala. Ba chiar are un simt critic foarte dezvoltat si este pretentios cu el insusi si cu cei din jur. Are darul persuasiunii, insa mai ales atunci cand vine vorba de chestiuni meticuloase si practice. Felul lui de a se exprima in dragoste pare lipsit de romantism si creativitate. Faptul ca este organizat si foarte ordonat le-ar putea face sa creada pe unele femei ca sunt lipsiti de imaginatie pe plan sexual si ca efuziunile pasionale si emotionale nu sunt deloc pentru ei. Insa lucrurile nu sunt deloc asa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Barbatul Fecioara este un amant inflacarat in intimitate, gasind resursele necesare pentru a-si face partenera sa se simta cea mai iubita femeie. Instinctele lui sunt bine dezvoltate in dormitor, iar creativitatea pe care si-o reprima in mod firesc capata forme nebanuite si profunde in dormitor. Barbatul Fecioara devine in timp maestru in arta de a face dragoste. Este plin de energie, atent, afectuos, soptind exprimand prin limbajul trupului cuvinte dulci de dragoste…

Foto homepage: Energie, barbat via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri