1 Octombrie 2014 publicat în Horoscop 959 share-uri

Compatibilitatea in cuplu este elementul principal atunci cand vorbim de buna functionare a unui cuplu si de o relatie cat mai armonioasa. In functie de zodie aceasta compatibilitate este mai puternica sau mai slaba.

via Kudika.ro

Berbec

Berbecii sunt incapatanati, curajosi si independeti. La prima vedere se poate spune despre ei ca sunt insensibili si ca nu sunt capabili sa iubeasca pe altcineva mai mult decat propria persoana.

Daca vorbim despre dragoste si relatii, berbecii se inteleg cel mai bine cu racii si balantele pentru ca sunt firi romantice si se completeaza reciproc. Chiar daca pare dur la prima vedere, berbecul este capabil de sentimente profunde.

Taur

Taurii sunt rabdatori, inteligenti si cu o tenacitate aparte. Chiar daca uneori au tendinta de a devenii prea posesivi reusesc sa se calmeze si sa nu isi piarda cumpatul atunci cand nu este cazul.

Compatibilitatea pe plan emotional este foarte buna cu leii si cu fecioarele datorita caracterului protector si iubitor al acestora care reusesc sa imblanzeasca si sa domoleasca tenacitatea taurului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuti pentru maiestria lor de a comunica in fel si chip, pentru capacitatea lor de a se integra rapid in orice grup si de a face fata cu brio oricarei situatii cu care se confrunta.

Cand vine vorba de dragoste, gemenii se inteleg de minune cu fecioarele si cu sagetatorii. Fecioarele sunt mai calme si mai retinute lasand geamanul sa se exteriorizeze, iar sagetatorul ii trezeste sentimente de nedescris.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto fr si main: Billion Photos /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri