26 Septembrie 2014 publicat în Horoscop 15 share-uri

Poate ca unul dintre cele mai revelatoare horoscoape dintotdeauna! Descopera horoscopul spaniol, un fascinant horoscop cu iz mediteranean, bazat pe simboluri si elemente stravechi si noi asociate spiritului, culturii si esentei meleagurilor spaniole.

Taurul

Esti o persoana dornica de schimbare insa ai tendinta de a te adapta cu greu schimbarilor. Te atasezi cu greu de oameni, insa te detasezi de ei la fel de greu. Legaturile pe care le construiesti sunt de obicei pe viata. Esti o persoana independenta, care impune respect, prestanta si putere, insa iti place sa stii ca in spatele tau se afla o persoana puternica, care iti este alaturi la bine si la rau. Familia este pentru tine sursa de stabilitate si locul din care iti gasesti echilibrul si iti reinnoiesti fortele. Adeseori ti se reproseaza ca traiesti intr-o lume proprie, insa traiesti intr-un mod fericit caci de aici iti extragi forta de care ai nevoie pentru a infrunta situatiile mai dificile ale realitatii. Te indragostesti rar, insa cu patima, caci in adancul sufletului tau tanjesti dupa o dragoste adevarata, profunda.

Mina lobata

Esti o floare rara caci esti una din acele persoane care se lasa calauzite in viata de valori frumoase si nobile. Esti un spirit ales si crezi in adevar, in bine, in frumos. Ai incredere in cei din jur si cei din jur au incredere in tine. Spiritul tau generos radiaza lumina in jurul tau. Sinceritatea este una din trasaturile tale principale, iar spiritul de dreptate te calauzeste in tot ceea ce faci. Suferi atunci cand vezi o nedreptate si nu eziti sa iei atitudine si sa iti impui punctul de vedere. Ai fi dispus sa mergi pana in panzele albe pentru a te asigura ca celor dragi nu le lipseste nimic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri