26 Septembrie 2014 publicat în Horoscop 15 share-uri

Poate ca unul dintre cele mai revelatoare horoscoape dintotdeauna! Descopera horoscopul spaniol, un fascinant horoscop cu iz mediteranean, bazat pe simboluri si elemente stravechi si noi asociate spiritului, culturii si esentei meleagurilor spaniole.

Toreadorul

Esti o persoana independenta, hotarata si stii bine ce vrei de la viata si de la cei din jurul tau. Esti plina de idei si ai viziuni puternice, pe care le impui cu usurinta, si care te ajuta sa te faci remarcata in cercul tau de cunostinte. Fire dinamica, te simti cel mai bine atunci cand actionezi si pui in practica ceea ce ai in minte. Ai tendinta de a te lasa purtata de impulsuri si iei uneori decizii pripite prin prisma momentului, regretandu-le ulterior. Fire practica si originala, nu renunti pana cand nu obtii ceea ce te-ai propus. Nu te lasi usor invinsa, dar caderile tale, desi rare, au un efect devasator la nivel emotional. Ai carisma si firea ta atragatoare face sa ai multi prieteni in preajma. Invata sa fii mai ingaduitor si mai tolerant si ii vei pastra in preajma pana la adanci batraneti.

Flamenco

Aparent, esti o persoana calma, calda, pasnica, bine ancorata in prezent si in realitate. Stii sa fii un bun prieten si stii sa fii acolo pentru ceilalti cand au nevoie de ajutorul tau. Te enervezi greu, dar izbucnirele tale temperamentale sunt de temut. Esti empatic si in general ai multa rabdare cu cei din jurul tau. Dar cei apropiati stiu ca dincolo de aceste aparente se afla o persoana pasionala, care iubeste viata asa cum este ea si careia ii place sa se bucure oricand de orice are ea mai frumos. Sub focul stins se afla un foc care izbucneste periodic. Simturile tale sunt ascutite si ai o pasiune pentru frumos. Iti cultivi periodic arta de a trai si doresti sa experimentezi intens experientele vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto int: Toreador Spania, Shutterstock. Credite foto: Marcos Mesa Sam Wordley / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri