Descopera care sunt cele mai prospere zodii ale lunii mai, zodiile carora le merge cel mai bine pe plan financiar in luna MAI 2014!

Zodia Pesti

In luna mai, atentia si eforturile tale se indreapta cu precadere inspre domeniul financiar unde esti solicitata intru totul. Vei fi intr-o continua dinamica, iar evenimentele profesionale si anumite situatii financiare te vor obliga in repetate randuri sa faci mai multe calatorii in interes de afaceri. In domeniile in care comunicarea joaca un rol esential, sunt prognozate castiguri mari si neasteptate. Intalnirile de afaceri au mare sorti de izbanda mai ales in zilele de 3, 9, 14, 25, 21 mai. Negocierile sunt cele care iti aduc succesul in aceasta luna.

In plus, daca ai de gand sa achizitionezi o locuinta noua sau un teren, acum este momentul. Vei face afacerea vietii tale si vei fi mai mult decat incantata de achizitia ta. Anumite schimbari si surprize poti avea din partea partenerilor de afaceri care vor incerca sa te atraga in proiecte noi. Te sfatuim sa iti asculti intuitia si de data aceasta sa mizezi pe stabilitate. Lasa riscurile si initiativele riscante unor alte luni ale anului, cand planetelor se vor alinia intr-un mod mai favorabil acestui aspect.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri