Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Esti Taur? Incepand cu anul 2011 cand Jupiter a inceput sa traverseze zodia Taurului, punand punct unui ciclu de 12 ani in viata ta, ai devenit mult mai flexibil si agil, ai inima deschisa catre oameni si catre noi oportunitati. Ai invatat in ultimul timp sa faci fata incercarilor dificile, despartirilor, sau certurilor si sa iti gasesti un echilibru interior care cu greu poate fi zdruncinat. In luna Iulie este posibil sa joci un rol important in viata celor apropiati, ajutandu-i si pe ei sa fie mai puternici.

Anul 2014 este o continuare a anului 2013 pentru tine, din toate punctele de vedere. Este un an in care continui sa cresti si sa te maturizezi emotional, influentand pe cei din jurul tau si traind iubirea in toate manifestarile sale.

Marte te va motiva spre o viata mult mai activa, de aceea ai tendinta de a-ti dori sa faci mai multa miscare si tot felul de activitati fizice, iar aceast stil de viata se va citi si in ceea ce priveste sanatatea ta si aspectul tau fizic. Daca in general pentru toti cei din jur luna Ianuarie marcheaza inceputul unui nou an, daca te-ai nascut in Zodia Taurului, pregateste-te sa celebrezi un An Nou odata cu 28 Aprilie 2014 cand ne vom intalni cu Luna Noua in Taur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri