Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Inceputul anului va fi unul fulminant, absolut minunat pentru persoanele nascute in Zodia Capricornului. Vor fi nu mai putin de 5 planete sub semnul acestei frumoase zodii. Te vei afla in centrul atentiei din toate punctele de vedere, acest an iti aduce stralucire si popularitate, iar toate aspectele vietii tale se vor imbunatati semnificativ.

Aceste schimbari de altfel pozitive si mult asteptate te provoaca insa si la nivel emotional, de aceea trebuie sa fii increzator/toare in fortele tale si in sarmul cu care ii cuceresti pe toti. Este un moment cand nu trebuie sa iti fie teama sa iti asumi riscuri si sa indraznesti, profita deci de urmatoarele luni cu Marte in Balanta, pana in Iulie 2014.

Relatiile cu oamenii apropiati – familie, prieteni sunt foarte importante pentru tine in anul acesta. Legaturile te vor imbogati si iti vor da incredere de sine. De asemenea, momentele petrecute alaturi de cei pe care ii iubesti vor fi nepretuite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri