Luna noua din data de 30 Ianuarie aduce inceputul noului an chinezesc, Anul Calului de lemn. Noul An Chinezesc, Anul Calului de Lemn va fi un timp al victoriilor, al aventurilor neasteptate si a romantismului surprinzator.

In acest an, ne va fi foarte dificil sa luam decizii rationale, bine cantarite. S-ar putea sa avem impulsul de cheltui mai mult decat de obicei si chiar irational. Calul rareori isi face planuri pentru viitor. De asemenea, in Anul 2014 se poate sa luam decizii bune doar pentru ca „asa am simtit”.

Anul 2014 este un an tumultuos, al extremelor: triumf sau tragedie. Sa avem incredere ca va fi pentru toti un an al triumfului insa. Este adevarat insa, cei care vor beneficia de energia extraordinara a Noului An Chinezesc vor fi cei cu un spirit aventuros si optimist!

Foto: Shutterstock.com; cai, cai in fuga

Anul 2014 la nivel Global

La scara globala, anul 2014, Anul Calului de Lemn are o importanta majora. Ne putem astepta ca unele dintre marile economii ale lumii sa devina mai puternice, in timp ce altele isi vor slabi din putere si influenta. Sub influenta Calului de Lemn, nu este timp pentru diplomatie, spre desosebire de 2013, Anul Sarpelui de Apa, care se afla pe sfarsite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Ne putem astepta la turbulente, la fluctuatia preturilor si in general la un haos financiar, arata Horoscopul Chinezesc. Anul Calului de Lemn se anunta a fi o calatorie cu schimbari rapide si neasteptate.

Esti Cal de Lemn in Zodiacul Chinezesc?

…daca te-ai nascut in Anul Calului de Lemn (2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930), atunci…

Oamenii nscuti in acesti ani sunt luminosi si optimisti, foarte populari si care adora distractia. Se simt foarte bine in mijlocul multimii si adora sa fie in centrul atentiei. Datorita sarmului natural, atrag multi prieteni. Calul este un animal foarte intuitiv, asa incat oamenii nascuti in acesti ani sunt obisnuiti sa isi urmareasca instinctele pentru a lua cele mai bune decizii in viata.

Caii au o atitudine lejera fata de viata, privesc lucrurile cu mai multa detasare si au nevoie de spatiu pentru a se exprima. Sunt rebeli dar reusesc sa obtina cu destul de multa usurinta tot ce are viata mai frumos de oferit. Au o fire franca, iti vor spune mereu ceea ce au in minte. De altfel, caii detesta oamenii teatrali si pe cei care pare ca au mereu ceva de ascuns.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Astfel Anul 2014 va fi un an cand toate problemele trebuie rostite si aratate cu voce tare, un an cand trebuie sa fim foarte deschisi unii cu ceilalti si mai ales cu membrii familiei. Daca in anul lui 2013 sinceritatea nu era neapart un punct forte al comunicarii, de data aceasta ea trebuie sa fie - musai, sub influenta Calului de Lemn.

Iti recomandam si:

Horoscop general pentru anul 2014

Horoscop 2014: Care este luna norocoasa a zodiei tale?

Top 3: Cele mai norocoase zodii in 2014

Horoscopul iubirii pentru 2014. Previziunile astrale, pe scurt

Horoscopul dragostei pentru 2014

Un articol via susanlevitt.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri