Cine numara dragostea cu anii? Top 3 zodii de barbati care au cele mai longevive relatii

12:11, 12 Noiembrie 2013 publicat în Horoscop4 share-uri

Intr-o lume atat de superficiala ca cea de astazi, cine sunt acei barbati ai horoscopului care se pot lauda nu cu aventuri si calcatul stramb, ci cu relatii longevive, pe termen lung? Cine sunt acei barbati ai horoscopului care cred in dragostea pana la adanci batraneti si in relatiile care traiesc mult? Descopera citind topul astrologic de astazi;

Barbatul Rac - detine arta de a intretine o relatie pe termen lung...

Foto Portret masculin via Shutterstock

Racul se numara cu siguranta printre cele mai familiste zodii ale horoscopului, dispus sa lupte pana in panzele albe doar pentru a-si face casnicia sa functioneze. Barbatul Rac iubeste cu pasiune, devotament si implicare. Are intr-adevar tendinta de a deveni dependent de prezenta persoanei pe care o iubeste. Are intr-adevar tendinta de a avea asteptari prea mari de la partenera sa de viata. Are intr-adevar comportamentul unui copil ce-si doreste cu disperare afectiune si rasfat si sa-l faci sa creada ca este centrul universului, insa dincolo de aceste lucruri, trebuie sa recunoastem ca este unul dintre cei mai fideli barbati din horoscop.

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...

Barbatului Rac nu ii place sa umble din floare din floare si nici sa experimenteze. Daca are acasa afectiunea si iubirea si siguranta unei relatii stabile, va fi cel mai fericit barbat din lume. Va face gesturi multe si marute pentru a-si arata implicarea sa in relatie si pentru a o mentine vie. Anii nu-i vor sterge dorinta de a avea o casnicie frumoasa, bazata pe umor, armonie si lucruri facute in doi. Detine o arta cu totul si cu totul speciala, aceea de a sti cum sa intretina o relatie pe termen lung. A incalca juramintele unei casnicii este pentru el un sacrilegiu. Nu insala, dar nici nu iarta atunci cand este inselat.

Citeste si:
Astrologie pe 30 de zile: Horoscopul lunii Aprilie 2021 în detaliu,...
Astrologie pe 30 de zile:...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri