23 August 2013 publicat în Horoscop 69 share-uri

In viziunea femeilor, masculinitatea contemporana inseamna si stiinta de a adauga mai mult romantism in relatia de iubire si implicit, in ceea ce priveste contactul intim. Nimic nu este mai frumos pentru o femeie decat sa se simta iubita si dorita cu adevarat.

3. Barbatul Varsator

Varsatorul este caracterizat de creativitate si inovativitate. De asemenea, este o fire emotionala, iar aceste caracteristici le manifesta din plin atunci cand face dragoste cu femeia pe care o doreste.

Foto: Shutterstok

Cand fac dragoste, varsatorii „calatoresc” cu adevarat intr-o alta lume, o lume pasionala si creativa. Unui varsator ii place sa isi surprinda partenera prin inventivitatea sa in materie de sex. Gaseste mereu ceva nou pentru a redinamiza viata sexuala a cuplului, iar creativitatea sa face atat de mult bine amandurora.

Este foarte atent la nevoile intime ale partenerei sale si vrea sa ii faca placere in toate modurile posibile. In relatiile intime este atent, isi manifesta spiritul poetic si in acelasi timp dinamic, ceea ce il transforma intr-un amant desavarsit. Ii plac persoanele care sunt dispuse sa experimenteze noi senzatii alaturi de el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti mai recomandam si:

Horoscopul barbatilor buni: Top 3 barbati in care poti sa ai incredere, conform zodiacului

In lumea sexualitatii feminine: Orgasmul este patriarhal!

Vagin=Dosarul X. 32 de lucruri fascinante pe care nu le stiai despre VAGIN!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri