6 August 2013 publicat în Horoscop 98 share-uri

Cine sunt, conform horoscopului, cei mai fideli barbati? Zodiacul ne poate ajuta sa ne facem o idee in privinta trasaturilor definitorii ale unei persoane, dar este cert ca nu ar trebui sa uitam ca orice relatie de succes este bazata pe iubire, respect reciproc si inteligenta emotionala comuna.

Barbatul Pesti

Foto: Shutterstock.com; barbat

Multe femei care au o relatie cu un barbat pesti recunosc ca acesta este un om cu adevarat fidel, onest si sensibil. Intre toate semnele zodiacului, barbatii aflati sub semnul Pesti sunt cei mai sensibili si plini de imaginatie. Sunt de o creativitate debordanta, care farmeca.

Firea lor sensibila si empatica ii transforma in oameni in care poti avea incredere deplina. In relatia de iubire, in familie, ei ii pun mereu pe cei dragi pe primul loc si sufera daca au cauzat, fara voia lor, de cele mai multe ori, tristete celor dragi.

Cu greu poti sa gasesti astfel de barbati, atenti la lumea ta interioara, la nevoile tale emotionale. Barbatii Pesti sunt, majoritatea, caracterizati de generozitate si bunatate. Ei traiesc pentru iubire, caci iubirea este cea care le da sens in viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri