23 August 2013 publicat în Horoscop 69 share-uri

In viziunea femeilor, masculinitatea contemporana inseamna si stiinta de a adauga mai mult romantism in relatia de iubire si implicit, in ceea ce priveste contactul intim. Nimic nu este mai frumos pentru o femeie decat sa se simta iubita si dorita cu adevarat.

2. Barbatul Taur

Barbatul Taur este in viata de zi cu zi caracterizat de o anume doza de egoism, insa nu este cazul atunci cand vine vorba despre sexualitate!


Foto: Depositphotos

Venus, zeita care patroneaza Zodia Taurului, aduce in viata acestor barbati nevoia de frumos, de pasiune arzatoare. Niciun alt barbat nu stie sa aprecieze mai bine feminitatea celei de langa el – formele ei senzuale, buzele si vocea ei. Este un amant deosebit care stie ce vrea si care in acelasi timp este foarte atent la nevoile partenerei sale.

Barbatul taur este sentimental, pasioonal si afectuos. Ii place sa isi manifeste sexualitatea deschis si liber, de aceea are nevoie de o femeie la fel de libera si deschisa experimentelor, alaturi. Ca iubit, emana senzualitate pura. Este spontan si imaginativ din punct de vedre sexual. Adora sa faca dragoste, sa se simta minunat alaturi de femeia pe care o doreste cu ardoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri