Horoscop senzual: Top 3 zodii de barbati care stiu sa faca dragoste

12:08, 23 August 2013 publicat în Horoscop27 share-uri

In viziunea femeilor, masculinitatea contemporana inseamna si stiinta de a adauga mai mult romantism in relatia de iubire si implicit, in ceea ce priveste contactul intim. Nimic nu este mai frumos pentru o femeie decat sa se simta iubita si dorita cu adevarat.

2. Barbatul Taur

Barbatul Taur este in viata de zi cu zi caracterizat de o anume doza de egoism, insa nu este cazul atunci cand vine vorba despre sexualitate!


Foto: Depositphotos

Citeste si:
Când și cum folosești un base coat?
Când și cum folosești un base...

Venus, zeita care patroneaza Zodia Taurului, aduce in viata acestor barbati nevoia de frumos, de pasiune arzatoare. Niciun alt barbat nu stie sa aprecieze mai bine feminitatea celei de langa el – formele ei senzuale, buzele si vocea ei. Este un amant deosebit care stie ce vrea si care in acelasi timp este foarte atent la nevoile partenerei sale.

Barbatul taur este sentimental, pasioonal si afectuos. Ii place sa isi manifeste sexualitatea deschis si liber, de aceea are nevoie de o femeie la fel de libera si deschisa experimentelor, alaturi. Ca iubit, emana senzualitate pura. Este spontan si imaginativ din punct de vedre sexual. Adora sa faca dragoste, sa se simta minunat alaturi de femeia pe care o doreste cu ardoare.

Citeste si:
Cum se folosește o lampă UV pentru unghii?
Cum se folosește o lampă UV...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri