5 Iulie 2013 publicat în Horoscop 154 share-uri

Mercur era supranumit in mitologia greco-romana . El face legatura intre inspiratie/traire si materializare, intre intentie si actiune (reprezentata de Marte). El guverneaza felul in care gandim si cum abordam schimburile de informatie cu mediul exterior si cu cei din jurul nostru. Facultatea de a lua decizii rationale si viziunea noastra intelectuala despre lume sunt de asemenea guvernate de acest zeu al miscarii si comunicarii.

Pozitia planetei Mercur in zodii ne poate indica cu acuratete ce tipar comunicational ne reprezinta, cat de cerebrali suntem si cum ne transformam impresiile si ideile in decizii si viziuni stabile despre viata.

Afla zodia in care se afla Mercur la momentul nasterii tale din urmatoarea lista . Identifica in lista luna si anul nasterii tale si vezi cu ce zodie este asociat Mercur in respectivul rand din tabel. Nu uita sa te asiguri ca data completa de nastere, inclusiv ziua nasterii, este cuprinsa in respectiva intrare din tabel. Daca nu, te vei uita la randul imediat de deasupra sau de dedesubtul celui ales initial, in functie de data exacta a nasterii tale si vei alege zodia mentionata in acest nou rand.

Astfel, daca esti nascuta, spre exemplu, la data de 1 februarie 1972, iti vei cauta luna si anul nasterii in tabel si vei descoperi ca pe 18 Februarie 1972, Mercur intra in Pesti (Pisces). Tu fiind insa nascuta in acelasi an si luna, dar inaintea datei de 18 februarie, te vei uita la intrarea anterioara din lista, si anume la 31 Ianuarie 1972, cand planeta Mercur a intrat in Varsator (Aquarius). Prin urmare, la momentul nasterii tale, conform acestui exemplu, Mercur se afla in Varsator, unde a stat pana la data de 18 februarie 1972.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Descopera, in continuare, cum se manifesta influenta mercuriana din fiecare zodie in parte.

Harta natala cu Mercur in Berbec

Daca Mercur se afla in zodia Berbec in astrograma ta, atunci te caracterizeaza un stil de comunicare direct si entuziast. Esti atrasa de ideile noi, de proiectele inovatoare si nu te sperie confruntarile mentale deschise. Ai capacitatea de a lua decizii in mod rapid si cu incredere, iar cei de langa tine sunt adesea inspirati de initiativele tale cutezatoare.

Foto@Shutterstock.com

Harta natala cu Mercur in Taur

Atunci cand Mercur se afla in zodia Taur in astrograma ta, stilul tau de gandire si comunicare este unul calculat si metodic. Impresiile sunt formate, cel mai adesea, cu ajutorul simturilor, iar ideile noi au nevoie de ceva timp spre a fi asimilate si acceptate in totalitate [...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri