14 Mai 2013 publicat în Horoscop 175 share-uri

Planeta Jupiter sau , cum este supranumita in astrologie, este responsabila cu expansiunea, norocul si prosperitatea in harta natala. Ea iti indica in ce sectoare de viata te vei bucura mereu de succes, avand parte de intreg sprijinul astral.

Jupiter in Capricorn

Daca Jupiter se afla in Capricorn in astrograma ta natala, atunci ai capacitatea de a ocupa pozitii importante la nivel social, economic, financiar sau chiar politic. Dai dovada de multa tenacitate in tot ceea ce faci si esti capabila sa te dedici in intregime telurilor tale. Talentul tau de a crea structuri solide si simtul acut al responsabilitatii iti pot aduce multa prosperitate in viata, inclusiv in domenii precum arhitectura, medicina, avocatura sau managementul organizational.

Jupiter in Varsator

Atunci cand Jupiter se afla in Varsator in harta ta natala, el face referire la capacitatea ta unica de a inova si de a sesiza curentii subtili de schimbare de la nivelul intregii societati. Esti creativa, sociabila si animata de numeroase idei originale. Activismul si implicarea in grupuri sociale numeroase iti pot aduce mult noroc de-a lungul vietii, ca si atractia ta nativa pentru cunoasterea artistica, stiintifica ori experimentala.

Foto@Shutterstock.com

Jupiter in Pesti

Daca Jupiter se afla in zodia Pesti in astrograma ta, el face referire la capacitatea ta de a obtine succesul in viata atunci cand iti asculti intuitia si actionezi cu credinta si compasiune fata de ceilalti. Esti inzestrata cu multa sensibilitate, cu abilitatea de a te conecta la valorile spirituale, dar si cu inclinatia catre a oferi multa intelegere si iubire celor din jurul tau. De aceea, norocul iti surade in tot ceea ce tine de implicarea dedicata in lume. Aceasta se poate face sub forma creativa, vindecatoare, umanitara sau pur si simplu ca promovare a valorilor reale ale sufletului si ale Spiritului.

Andreea Peticaru

Foto homepage si interior@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Luna in zodii: fascinantul teritoriu al Emotiei si Instinctului

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului in MAI 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Florar

Horoscop KARMIC: Neptun retrograd iti vorbeste despre capacitatile tale spirituale ascunse!

Psiho-astrologie masculina: Venus, planeta care ne dezvaluie ce isi doresc barbatii de la femei!

Ghidul astrologic al zilei de nastere: Te-ai nascut, 7 planete au predispus...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri