14 Mai 2013 publicat în Horoscop 175 share-uri

Planeta Jupiter sau , cum este supranumita in astrologie, este responsabila cu expansiunea, norocul si prosperitatea in harta natala. Ea iti indica in ce sectoare de viata te vei bucura mereu de succes, avand parte de intreg sprijinul astral.

Jupiter in Leu

Atunci cand planeta Jupiter se afla in Leu in astrograma ta, ea iti arata ca succesul tau se leaga de exprimarea increzatoare de sine, fie ca este vorba de domeniul artistic, de afaceri sau de viata familiala. Esti inzestrata cu reale abilitati de lider, cu capacitatea de a scoate la suprafata tot ce este mai bun din ceilalti, dar si cu puterea de a straluci in sfera artistica prin talentele tale native. De aceea, orice tine de exprimarea ta artistica ori de cultivarea increderii si a entuziasmului in inimile celorlalti va fi mereu pentru tine incununat de succes.

Foto@Shutterstock.com

Jupiter in Fecioara

Daca Jupiter se afla in Fecioara in astrograma ta personala, el indica succes in relatiile cu colegii de munca, precum si in tot ceea ce tine de planificare si de evaluarea corecta a tuturor detaliilor. Atata timp cat nu este dusa la extrem, capacitatea ta de analiza minutioasa iti permite sa obtii realizari stralucite in multe domenii. Printre acestea se numara sanatatea, ingrijirea si vindecarea, industria alimentara si politicile sociale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Jupiter in Balanta

Atunci cand Jupiter se afla in Balanta in astrograma ta, el iti indica succesul in tot ceea ce tine de chestiuni legale si de parteneriate, precum si de gasirea echilibrului si a armoniei in relatiile interumane. Esti inzestrata cu un profund simt al echitatii si al moralitatii si cu capacitatea de a sesiza multiplele puncte de vedere din orice situatie. De aceea, esti o prezenta extrem de agreabila pentru ceilalti si ai posibilitatea sa stralucesti in orice tip de demers care are o valoare moral-sociala pe scara larga. Poate fi vorba de domeniul comunicarii, de cel al medierii conflictelor, de justitie, de consiliere sau chiar de domeniul artistic.

Jupiter in Scorpion

Daca Jupiter se afla in Scorpion in astrograma ta personala, atunci ai capacitatea de a investiga cu mult succes misterele vietii si ale mortii, precum si profunzimile psihologiei umane. Esti inzestrata cu o imensa putere psihica si intuitiva, pe care o poti folosi spre a evolua pe plan interior si material, dar si pentru a-i ajuta pe ceilalti in evolutia lor. Capacitatea ta de a intelege cu multa acuitate psihologia umana iti poate aduce de-a lungul vietii succesul in numeroase domenii. In plus, investitiile, mostenirile sau aportul financiar adus de partenerul tau de viata pot contribui substantial la consolidarea bunastarii tale materiale.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Jupiter in Sagetator

Foto@Shutterstock.com

Atunci cand Jupiter se afla in Sagetator in harta ta natala, el iti indica succesul in tot ceea ce tine de calatorii, studii inalte, expansiunea mintii si a spiritului. Ai o viziune larga asupra vietii si capacitatea de a atrage norocul in drumul tau prin atitudinea ta deschisa si plina de optimism. Poti avea succes atat in domenii ca filozofia, justitia, etica, religia si literatura, precum si in tot ceea ce tine de sfera spiritualitatii, ori de cea a sportului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri