25 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 141 share-uri

Marte este planeta care, in harta natala, ne indica nivelul general de energie fizica, gradul nostru de asertivitate, precum si felul in care procedam pentru a ne indeplini dorintele si telurile in viata. Pe planul compatbilitatii in dragoste, planeta Marte indica in astrograma unei femei tipul de masculinitate care corespunde idealului sau erotic si fata de care va simti cea mai puternica atractie.

Marte in Rac si idealul masculin ascuns

Atunci cand Marte se afla in Rac in astrograma personala, el indica atractia catre un tip de barbat sensibil si protector, care sa-ti ofere siguranta afectiva si fata de care sa-ti poti manifesta, la randul tau, calitatile materne innascute. Este posibil sa fii atrasa in aceeasi masura de discretia si emotionalitatea ascunsa ale celui de langa tine, chiar daca uneori se poate dovedi ceva mai greu sa-i ghicesti exact nevoile si sentimentele.

Foto@Shutterstock.com

Marte in Leu si idealul masculin ascuns

Daca planeta Marte se afla in zodia Leu in astrograma ta natala, ea face referire la atractia catre un tip de barbat mandru, increzator in fortele sale si generos. Printre celelalte calitati pe care le apreciezi la celalalt se numara simtul umorului, calitatea de a se face remarcat prin atitudine si vestimentatie, precum si aptitudinile de lider. Cu un astfel de barbat simti intuitiv ca te vei simti mereu rasfatata, intocmai ca o regina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Marte in Fecioara si idealul masculin ascuns

Atunci cand planeta Marte este pozitionata in Fecioara in harta natala, ea indica un ideal masculin bazat pe modestie, naturalete si promptitudine. In viziunea ta, barbatul de langa tine trebuie sa fie sensibil si atent la nevoile tale, dar in acelasi timp muncitor si dotat cu simt practic. Iar cel care stie sa-si dovedeasca iubirea prin gesturi simple si printr-o senzualitate profunda va castiga un loc de frunte inima ta.

Marte in Balanta si idealul masculin ascuns

Daca planeta Marte se afla in Balanta in harta ta natala, ea face referire la un ideal masculin caracterizat prin simt artistic, diplomatie si inteligenta. Eleganta in cuvinte, gesturi si vestimentatie este de prima importanta pentru tine, la fel ca si posibilitatea de a sustine o conversatie antrenanta cu celalalt. In plus, adori ca cel de langa tine sa te puna pe aceeasi treapta cu el si sa-si arate afectiunea prin complimente sincere, prin rabdare si prin deschiderea catre a coopera in relatie.

Foto@Depositphotos.com

Marte in Scorpion si idealul masculin ascuns

Daca planeta Marte se afla in Scorpion in astrograma ta natala, ea indica atractia catre un tip de barbat misterios, puternic si plin de magnetism. Cum tu esti o fire pasionala, introspectiva si increzatoare, iti vei dori ca cel de langa tine sa aiba aceleasi calitati. Iti doresti un barbat care nu isi pierde timpul cu lucrurile superficiale si care este in stare sa exploreze adancimile psihologice ale pasiunii alaturi de tine. In plus, daca cel de langa tine se arata extrem de loial si chiar posesiv uneori, el va ocupa un loc de seama in inima ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri