24 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 506 share-uri

In dragoste, balanta nu se inclina intotdeauna in mod echitabil in dreptul ambilor parteneri. De multe ori, Ea iubeste prea mult, iar El insista ca nu poate sa iubeasca pe masura. Iata un top 3 al celor mai incompatibile cupluri din astrologie, vazute din perspectiva reciprocitatii.

Balanta in iubire se inclina uneori prea mult in favoarea unuia si prea putin in favoarea celuilalt. Exista incompatibilitati si inegalitati in astrologie si cupluri in care unul iubeste prea mult, iar celalalt pare a fi incapabil sa iubeasca vreodata. Iti prezentam un top 3 al celor mai incompatibile cupluri din astrologie vazute din perspectiva reciprocitatii, un top al cuplurilor in care partenerul de sex feminin iubeste fara masura, iar partnerul de sex masculin este incapabil sa raspunda pe masura.

Barbatul Berbec si femeia Capricorn

In acest cuplu, ea stie sa daruiasca, iar el sa primeasca. Femeia Capricorn este serioasa si pasionala, stie clar ce iubeste si cum iubeste si cum sa-si manifeste sentimentele fata de persoana draga. Este o femeie cu capul pe umeri si plina de demnitate in tot ceea ce face. Are fara doar si poate o personalitate puternica. Iubeste cu greu, insa atunci cand o face, iubirea respectiva ii va ramane scrisa pe suflet pana la moarte.

Barbatul Berbec este cel care in aceasta relatie simte nevoia sa… fie adulat, admirat, respectat. Tot timpul. Fara a oferi toate acestea la schimb. Nevoile lui sunt intotdeauna mai presus de cele ale partenerei sale. Ceea ce i se intampla lui nu poate fi comparat cu nimic din ceea ce i se intampla partenerei sale. Fiindca a vazut ca are pe cine se baza, deseori lasa responsabilitatile intregii familii asupra parteneri sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Barbatul Taur si femeia Balanta

Atat barbatul Taur, cat si femeia Balanta, amandoi au un soi de sensibilitate si o perspectiva mai aparte asupra lumii. Atunci de ce nu impartasesc in aceeasi masura dragostea? Fiindca Taurul se sperie de moarte de instabilitatea Balantei, iar Balanta se sperie de moarte de lipsa de varietate si diversitate pe care o ofera Taurul. Barbatul Taur este egoist, posesiv, incapatanat pana la exasperare in ideile sale fixiste, in timp ce femeia Balanta este mai “liberala” in viziuni.

Cu toate acestea, femeia Balanta isi ofera sufletul pe tava in aceasta relatie din dorinta de a fi iubita cu stabilitate si a intemeia o familie. Dar barbatul Taur nu apreciaza ceea ce are. Nu se implica in relatia sa si se asteapta ca totul sa pice de-a gata. Vrea compromisuri, vrea sacrificii, vrea sa ii oferi totul pe tava si promite ca atunci cand le va primi, va darui si el la randul sau. Dar cand sa fie asta? Cum ar fi ca cei doi sa daruiasca simultan?

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri