Stiai ca nu numai guvernatorul zodiei natale, dar si cel al zilei din saptamana in care te-ai nascut isi aduce influenta asupra personalitatii si destinului tau?

Vineri: ziua de nastere guvernata de Venus

Persoanele nascute in ziua de vineri au o personalitate de tip venusian, care este iubitoare, deschisa, intelegatoare si dotata cu un simt artistic deosebit. Persoanele nascute in ziua guvernata de Venus vor cunoaste, in primul rand la nivel intuitiv, tainele iubirii si ale frumosului. Astfel, ele au posibilitatea de a se implica cu succes in lumea artelor, a educatiei sau a consilierii (inclusiv in ceea ce priveste consilierea de stil si imagine).

Pentru tipologia venusiana, caracteristicile negative de care trebuie sa se fereasca sunt: seductia dusa la extrem, indolenta, prea marea indulgenta si sacrificarea sinelui in favoarea celorlalti.

Sambata: ziua de nastere guvernata de Saturn

Persoanele nascute in ziua de sambata au o personalitate de tip saturnian, caracterizata prin seriozitate, responsabilitate, prudenta si ambitie. Elementul guvernat de zeul Saturn/Cronos fiind Timpul, aceste persoane stiu sa aprecieze timpul la adevarata lui valoare, sa munceasca cu consecventa, dedicare si sa astepte momentul potrivit pentru a se bucura de rezultatele eforturilor lor.

In schimb, personalitatile saturniene se pot dovedi uneori destul de rigide, lipsite de umor, suspicioase ori timide, avand tendinta sa vada mai degraba jumatatea goala a paharului in viata.

Duminica: ziua de nastere guvernata de Soare

Persoanele nascute in ziua de duminica au o personalitate de tip solar, nobila, puternica, luminoasa si vesela. Precum soarele datator de viata, aceste persoane aduc lumina inspiratiei si a entuziasmului pentru cei din jurul lor. De asemenea, ele sunt capabile sa dea viata celor mai indraznete si creative idei.

Pe de alta parte, aceste personalitati <regale> se pot dovedi uneori extrem de mandre si orgolioase, concentrandu-si atentia doar pe ele insele si incercand sa obtina aprecierea si sustinerea celor din jur cu orice pret.

Andreea Peticaru

Foto@Shutterstock.com

Foto homepage@Shutterstock.com

Foto interior@Sxc.hu

Iti recomandam sa citesti si:

Psiho-astrologie: Secretele celor 4 Elemente din astrograma ta natala

Numerologie: Descopera secretele karmice ale Numelui tau de Familie!

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Horoscop Karmic: 'Pazitorul karmei' si influenta lui in fiecare zodie

Psiho-astrologie masculina: Venus, planeta care ne dezvaluie ce isi doresc barbatii de la femei!

Horoscopul dragostei si sexualitatii: descopera-ti sex appeal-ul dupa casa 8 din astrologie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri